Eksklusiv førpremiere: Ny Lotto-film med Otto

Eksklusiv førpremiere: Ny Lotto-film med Otto

Otto blir en smule forvirret når han møter en av de mer spa-vante hundene. 

Snart kommer en helt ny (L)OTTO-film på TV, og som mottaker av Norsk Tippings nyhetsbrev får du herved en liten førpremiere på filmen.  

Som du har sett tidligere, har Otto – om enn noe motvillig – begynt å utforske spaverdenen. Dette kan sies å være noe helt annet enn det han opplever til vanlig. I denne filmen får du se hva som skjer når han møter en av hundene som er langt mer vant til å fjonge seg på spa.

(L)OTTO-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer, og dette gjelder kanskje for hundene deres også?

Nyt filmen! Se den øverst i artikkelen. 

Lyst til å se flere (L)OTTO-filmer? Her ligger filmene som er publisert tidligere. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174
  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr