Konkurranse: Du kan vinne sommerpakke fra Lotto

Konkurranse: Du kan vinne sommerpakke fra Lotto

PREMIEN: I denne konkurransen kan du vinne badehåndkle, drikkeflaske, ball, rumpetaske og godis til strandbagen.

Foto: Norsk Tipping

Konkurranse: Du kan vinne sommerpakke fra Lotto

Vi lader opp til Supertrekning i Lotto med sommerkonkurranse.

Årets andre Supertrekning nærmer seg, og Supertrekning er en Lotto-trekning som ikke er som alle andre Lotto-trekninger. Da trekker vi nemlig ut ekstra mange Lotto-millionærer – og det er neste lørdag det skjer.

Som en oppkjøring til Supertrekning 25. juni, kan du være med på vår Supertrekning-konkurranse.

Svarer du korrekt, er du med i trekningen av en Lotto-sommerpakke med badehåndkle, drikkeflaske, ball, rumpetaske og godis. Vi trekker fem heldige vinnere. 

Spørsmålet du må svare på, finner du under bildet.

lars

Hvor mange ekstra Lotto-millionærer trekker vi lørdag 25. juni?

A: ca. 18

B: ca. 24

C: ca. 28

Psst: Trenger du et hint? Svaret finner du her.

Send inn ditt svar med navn, telefon og adresse til konkurranse@norsk-tipping.no.

Svarfrist: søndag 19. juni 23:59

Vi trekker og kontakter fem heldige vinnere mandag.

Lykke til!

Visste du at alle Lotto-rekker du har levert siden forrige Supertrekning i Lotto på påskeaften teller som et lodd i hatten i trekningen? Lotto-rekkene du leverer til kommende lørdags trekning, gir også vinnersjanser i supertrekningen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

 

            

 Vinnersjanse Supertrekning

Supertrekning i Lotto gjennomføres fire ganger i året. Dette er et tilleggsspill du automatisk er med på når du leverer dine ordinære Lotto-rekker. Her trekkes det ut flere tilfeldige vinnere av 1 million kroner. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke spilt omgjøres til en deltagelse (lodd) i trekningen.

Vinnersjanse i Supertrekning er ca. 1:5,5 millioner per deltagende rekke. Forklaring: Hver uke overføres 7,35 prosent av premiepotten i Lotto til neste Supertrekning-pott, eller på mikronivå: 18,375 øre per rekke. Hvis potten eksempelvis er på 35 millioner kroner, betyr det at cirka 190 millioner rekker er innlevert, har bidratt til potten og er med i trekningen. 190 millioner delt på 35, gir ca. 1:5,5 mill. per rekke i vinnersjanse. Med andre ord vil vinnersjansen være fast, mens antall millionvinnere vil variere ut fra antall innleverte rekker. Jo flere innleverte rekker mellom hver Supertrekning, jo flere millionvinnere trekkes ut.  

Antall vinnere i Supertrekning i 2021 (1 million kroner hver) var 154. I tillegg vant 1 andelsbank (1 andelsbank består av 10 personer hver - som hver seg vinner 100 000 kroner).

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her