Vibeke Klemetsen ny programleder for Extra

Vibeke Klemetsen ny programleder for Extra

Vibeke Klemetsen blir å se på Extra-trekningene fra september av. Foto: Nicki Twang

Vibeke Klemetsen ny programleder for Extra

Fra september får Norsk Tipping ny programleder for Extra. Vibeke Klemetsen er den nye makkeren til Anders Tangen på tirsdagskveldene framover.

Elin Stokkenes, tlf. 480 72 941 og Ina Helen Østby

HAMAR: – Jeg gleder meg til å dele ut små og store premier til glade vinnere hver uke, men jeg gleder meg like mye over alle de som skal få glede av overskuddet som går til helseprosjekter i form av forskning, forebygging og rehabilitering, sier Vibeke.

34-åringen har hatt en rekke TV-jobber, hovedsakelig i TVNorge, der hun blant annet har vært værmelder i tre år. I tillegg har hun ledet flere direktesendte program i forbindelse med Frøken Norge-konkurransen.

– Norsk Tipping er veldig glad for å få Vibeke med på laget. Hun er som skapt for TV-mediet, og vi er sikre på at både spillere og TV-seere vil bli glade i den flotte oppdalsjenta, sier Kommunikasjonsrådgiver Elin Stokkenes hos Norsk Tipping.

 Sammen med Anders Tangen vil Vibeke lose spillerne trygt gjennom Extra-trekningen på tirsdagskveldene.

 – Jeg drømmer om å være med på å videreutvikle den populære TV-trekninga, legger Vibeke til.

Den nye programlederen har en Bachelor i Prosjektledelse fra Norsk Hotellhøyskole og har studert journalistikk ved Høyskolen i Oslo. I tillegg har hun instruktørutdannelse i yoga både fra England og Norge.

– Jeg synes konseptet rundt Extra er veldig fint og det står veldig godt til mine verdier rundt alt som har med helse og sunn livsstil å gjøre. Det er et meningsfylt program som gleder mange mennesker på ulike måter, sier hun.

Vibeke har jobbet som yogainstruktør i fem år og har vært fast livsstils- og yogaspaltisk i bladet KK. Tidligere i sommer ga hun ut boka ”Yoga for gravide” på Aschehoug forlag.

– I tillegg til utdanning og erfaring, er det hun står for når det gjelder livsstil og sunne verdier bakgrunnen for at vi valgte henne, kommenterer Elin Stokkenes.