Gullgutter x 3

Gullgutter x 3

- Du tuller med meg, eller? Det er ikke sant, dette? Dette var reaksjonen fra den særdeles overraskede mannen fra Ranheim i Sør-Trøndelag da meldingen om at de hadde sju rette kom. Trønderen er en av tre Lotto-heldiggriser fra lørdag.

Det å ringe til en nybakt og uvitende lottomillionær er en studie i skepsis, vantro og glede. Slik var det også med et par av karene som hadde sju rette denne lørdagen.

På hyttetur
Den overraskede trønderen var på hyttetur, og hadde ikke sjekket lottotallene selv, før Norsk Tipping ringte.  Kvitteringen ble funnet frem, tallene lest og konsekvensen gikk etter hvert opp for vinneren.

- Kan det være sant? Dette tror jeg ikke noe på, sa han, før han bladde frem side 823 på tekst-tv og fikk se det med egne øyne.  Og gjett om slekt og venner satte i gang med jubelrop!

- Ja, du hører selv! Utrolig artig! Dette er en kupong som stort sett består av fødselsdager til de nærmeste, og jeg har levert den i mange år. Derfor kjenner jeg igjen tallene, og jeg skjønner jo at det er riktig når jeg ser vinnerrekka. Utrolig! jublet han.

Vinneren kjøpte kupongen sin hos Narvesen City Syd i Trondheim dagen før trekningen.

På besøk
Også neste heldige vinner var på tur, nemlig på besøk hos nære slektninger. En mann fra Vinstra var nemlig også utvitende om full klaff, da Norsk Tipping ringte.

- Dette tror jeg ikke noe på før jeg får se det selv, sa den skeptiske mannen, men torde etter hvert å bli i hvert fall litt glad.

På tur
Sistemann ut denne lørdagen var også en mann – fra Finnsnes i Troms. Han hadde sjekket tallene selv, og satt bare og ventet på bekreftelse fra Hamar.

- Vi har sjekket én etter én av oss, og vi kommer til sju rette alle, så jeg regnet med at du ringte snart, humret han. Vinneren, som er i femtiåra, kjøpte kupongen sin hos Nordkjosbotn Kiosk i Balsfjord dagen før trekningen.