Takket Embla for 2,7 mill

Takket Embla for 2,7 mill

Takket Embla for 2,7 mill

En heldig mann fra Sør-Varanger kan se fram til et realt påfyll på kontoen. Ved hjelp av datamaskinen Emlbla loset Lottos ferske programleder, Jannecke Weeden (bildet), vinneren til 2,7 millioner kroner!

Norsk Tipping fikk nemlig ikke tak i mannen på telefon lørdag kveld, så datamaskinen Embla og programleder Jannecke måtte gjennomføre spillet selv.

Det gjorde de glitrende uten å treffe på Røver’n. Og med fire av sju valgte tall ble premien på hele 2,7 millioner kroner. Vi tipper mannen får seg en skikkelig overraskelse når han sjekker kontoen til uka.

Lotto kupongen som ble trukket ut var et 10-ukers lynspill levert på Pasvik handel i begynnelsen av juli.

Vinneren var bortreist på familiebesøk denne lørdagen, og først utpå natten fikk han øye på alle de ubesvarte anropene på telefonen. Nærmere sjekk viste at numrene hørte til på Hamar, og da begynte hjertet å slå litt ekstra.

- Jeg måtte sjekke på tekst-tv og fant ut at jeg hadde vunnet i Millionsjansen. Med tanke på at Embla kom seg helt til 2,7 millioner, er jeg glad for at jeg ikke kunne ta telefonen og spille selv, sier den fornøyde vinneren.

Lørdagens trekning var premiere og første sending for Jannecke Weeden, som er en av Norsk Tippings nye programleder for Lotto og Viking Lotto.