16-rekker sikret 4,6 millioner!

16-rekker sikret 4,6 millioner!

På overtid i den aller siste kampen på Søndagskupongen scoret underdogen Academica Coimbra seiersmålet på bortebane mot mega-favoritt Benfica. Dermed sikret en tipper seg Bonuspotten med utbetaling på over 4,5 millioner kroner!

Noen ganger får tilfeldighetene ekstreme utslag. Slik må det i hvert  fall oppleves for damen som var alene om å ha tolv rette på Søndagskupongen. Idet kamp nummer 12 gikk mot slutten, var stillingen 1-1 mellom storfavoritt og hjemmelag Benfica og Académica Coimbra. Bortelaget hadde yppet seg og ledet 1-0 til pause, men Benfica utlignet oppskriftsmessig i 2. omgang.
Benfica presset hardt og så ut til å kunne få inn ett mål til mot et slitent Academica, som dessuten var redusert til ti mann i det meste av 2. omgang.

Så skjer det:
På overtid får bortelaget likevel fatt i ballen, og, som det siste som skjer i kampen, dunker Laionel Ramalho ballen over Benfica-keeperen fra 30-35 meter og i mål!

Benfica var favoritt med 1,10 i odds på Langoddsen, mens borteseier ga 7,70. Kun ni prosent av tipperekkene på Søndagskupongen inneholdt markering for B i kamp nummer 12.

Dermed var Academicas seiersmål det som skulle til for at én spiller nå kan glede seg over å ha blitt over 4,5 millioner kroner rikere som belønning for å ha greid en svært usannsynlig tolver.

Også det faktum at kamp nummer 1 på kupongen måtte trekkes, bidro nok til å gjøre tolver'n vanskelig. På grunn av flytting av Rosenborg - Start fra søndag til lørdag måtte kampen trekkes, og resultatet av trekningen ble en B. Bare 15 prosent av tipperekkene hadde dekning for det. Men én spiller greide alle tolv, og får 4 554 405 kroner for bragden. I tilllegg får hun noen med seg premier for 11 og 10 rette, slik at total utbetaling blir 4 615 465 kroner.

- Hva er det du sier - har jeg tolv rette? Utrolig morsomt! sa en dame fra Nordfjord da Norsk Tipping ringte mandag formiddag.

- Ja, og premien er litt større enn vanlig - i og med at du var alene om å ha tolv rette, får du Bonuspotten og til sammen over 4,6 millioner kroner!

- Det er ikke sant - nå må jeg sette meg! Jeg har ikke filla peiling på fotball og er ikke så veldig interessert, så hvis dette er sant er det ikke til å tro! Jeg leverer to faste kuponger på 16 rekker hver søndag, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Jeg hadde tolv rette en gang før, men det skjedde da det var 13 kamper på kupongen. Jeg vant vel 1800 kroner, tror jeg. Men dette...