Norsk Tipping i App Store

Norsk Tipping i App Store

Norsk Tipping i App Store

Norsk Tipping er nå tilgjengelig i App Store med en helt ny gratisapp for iPhone. Her kan du sjekke kupongene dine, få live-score og delta i konkurranser.

 – Endelig er vi i App Store, og det med et nytt tilbud vi håper faller i smak hos iPhone-brukerne, sier Direktør for Interaktiv Jan Peder Strømslid.

I november lanserte Norsk Tipping en mobilspill-løsning for de mange hundre tusen iPhone-brukerne i Norge. Nå er det kommet en helt ny løsning som er tilgjengelig i App Store.

 Vi har lagt mye arbeid i å gjøre den enda mer brukervennlig, og vi tror at live-varsling med push, samt personlig resultatservice vil være de tjenestene som publikum vil sette størst pris på.

 Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på den første iPhone-løsningen vår, og vi håper at det samme blir tilfelle med den vi nå har i App Store, sier Strømslid, og oppfordrer brukerne til å delta i diskusjonene på Norsk Tippings facebooksider om hva slags funksjonalitet som kan gjøre App’en bedre.

 - Norsk Tipping har hatt et tilbud på mobilen siden 2005,og mobiltelefoner er en viktig del av vår distribusjon. Vi har et ønske om å være tilgjengelig der kunden forventer å finne oss, og dette gjelder i høyeste grad for mobiltelefoner, sier Strømslid.

 Norsk Tipping- app’en innholder blant annet:

 Resultatservice for alle spill

  • Livescore fra Oddsen-objekter med mulighet for push-varsling 
  • Oversikt over spillene du har levert
  • Nyheter og informasjon
  • Egne konkurranser

  Nå kan du sjekke dine resultater og levere spill fra Norsk Tipping med de aller fleste mobiltelefoner. Les mer