iphone på appstore

Norsk Tipping i App Store

Norsk Tipping er nå tilgjengelig i App Store med en helt ny gratisapp for iPhone. Her kan du sjekke kupongene dine, få live-score og delta i konkurranser.
Hamar 12.02.2011 kl 11:16

 – Endelig er vi i App Store, og det med et nytt tilbud vi håper faller i smak hos iPhone-brukerne, sier Direktør for Interaktiv Jan Peder Strømslid.

I november lanserte Norsk Tipping en mobilspill-løsning for de mange hundre tusen iPhone-brukerne i Norge. Nå er det kommet en helt ny løsning som er tilgjengelig i App Store.

 Vi har lagt mye arbeid i å gjøre den enda mer brukervennlig, og vi tror at live-varsling med push, samt personlig resultatservice vil være de tjenestene som publikum vil sette størst pris på.

 Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på den første iPhone-løsningen vår, og vi håper at det samme blir tilfelle med den vi nå har i App Store, sier Strømslid, og oppfordrer brukerne til å delta i diskusjonene på Norsk Tippings facebooksider om hva slags funksjonalitet som kan gjøre App’en bedre.

 - Norsk Tipping har hatt et tilbud på mobilen siden 2005,og mobiltelefoner er en viktig del av vår distribusjon. Vi har et ønske om å være tilgjengelig der kunden forventer å finne oss, og dette gjelder i høyeste grad for mobiltelefoner, sier Strømslid.

 Norsk Tipping- app’en innholder blant annet:

 Resultatservice for alle spill

  • Livescore fra Oddsen-objekter med mulighet for push-varsling 
  • Oversikt over spillene du har levert
  • Nyheter og informasjon
  • Egne konkurranser

  Nå kan du sjekke dine resultater og levere spill fra Norsk Tipping med de aller fleste mobiltelefoner. Les mer

 

Del denne artikkelen     Del på Facebook     Del på Twitter     Del på E-post

5
Hjelp
Chat