Ringside offisielt åpnet

Ringside offisielt åpnet

ÅPNING: Her ser vi Jan Olav Sveen fra Norsk Tipping sammen med de nyslåtte Ringside-vertene. Åpningen ble foretatt av administrerende direktør i Norsk Tipping Torbjørn Almlid, Geir Delebekk fra Reitan Servicehandel, Sportssjef i TV2 Bjørn Taalesen og direktør i Norsk Rikstoto Harald Dørum.

Ringside offisielt åpnet

Tirsdag 28. juni åpnet Ringside – underholdningstilbudet for deg med interesse for sport og spill. Er du ikke på kampen eller på travbanen, så kan du nå likevel være Ringside.

Norsk Tipping har lansert piloten i et helt nytt underholdningstilbud i samarbeid med Rikstoto, TV2 og Reitan Servicehandel, og det midt i hjertet av Oslo. Der blir det visning av store og små sportsbegivenheter på en rekke skjermer, resultatformidling og spill-tips, i tillegg til enkel servering av mat og drikke.

- Jeg har fulgt med her siden starten og det har lenge hengt gråpapir foran vinduene og jeg har vært spent.  I dag ser vi det moderne flotte uttrykket. Jeg er svært fornøyd med uttrykket, resultatet og samarbeidet mellom Norsk Tipping, Reitan, TV2 og Rikstoto, sa en fornøyd administrerende direktør.

Han fikk sterk støtte av nevnte partnere.

- Vi har store forventninger og gleder oss voldsom, sa regionsjef i Reitan Servicehandel, Geir Delebekk.

Sportssjef i TV2, Bjørn Taalesen, nevnte det store potensialet som lå i eksprimentering, læring og utvikling.  Rikstotos direktør Dørum var ikke uenig:

- For oss som liker sport og spill har dette vært en flott arena for å løfte i flokk. Det er mye arbeid som ligger bak, og resultatet er et samlingssted for kompetansespillere. En flott arena for å utvikle nye ansvarlige og attraktive spilløsninger.

Norsk Tipping ønsker at Ringside skal bli det naturlige møtepunktet for deg som er interessert i sport og spill. Alle produktene til Norsk Tipping og Norsk Rikstoto vil bli tilbudt, blant annet spillene Tipping, Oddsen og V75. I tillegg vil det bli quizkvelder, konkurranser, spennende foredragsholdere og annen moro.


Velkommen til en sosial sport- og spillopplevelse!

 
 Ringsides lokaler ligger i Biskop Gunnerusgate 2 midt i Oslo sentrum.

  Åpningstider:            Hverdager:     07.00-23.00
                                       Lørdag:           10.00-23.00
                                       Søndag:          11.00-23.00

Følg Ringside på Facebook!