Ny Eurojackpot-programleder

Ny Eurojackpot-programleder

NY PROGRAMLEDER: Emilie Skolmen blir ny Eurojackpot-programleder. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Ny Eurojackpot-programleder

Emilie Skolmen (21) blir ny programleder for Eurojackpot trekningen på TV 2 sammen med Geir Håkonsund. - Jeg elsker utfordringer og ser på dette som en god erfaring og mulighet, sier hun.

- Å få være programleder for Eurojackpot trekningen gir meg ikke bare programleder erfaring men jeg får også muligheten til å jobbe som journalist både redaksjonelt og lage underholdnings og featuresaker til sendingene, sier Emilie Skolmen

Både Emilie og Geir skal i tillegg til å være programledere også lage underholdningsreportasjer til programmene som reisereportasje fra steder man kan vinne reiser og lage reportasjer på lykkelige vinnere.

Spennende reiser

- Å reise litt er en stor lidenskap så det er bonus. I tillegg gleder jeg med til å jobbe sammen med Geir som er dyktig og har mye erfaring og resten av det flinke teamet bak programmet. Å få dele ut luksuriøse, spennende reiser og pengepremierer til glade nordmenn blir en glede, sier Emilie.

Emilie har tross sin unge alder både erfaring som programleder fra NRK og radio, hun har jobbet som skuespiller for diverse teateroppsetninger og er et sangtalent. TV 2s nye programleder fortsetter sine mediestudier på Blindern selv om hun nå blir programleder på TV 2.

Geir Håkonsund har vært programleder siden oppstarten av Eurojackpot trekningen på TV 2 i 2013. Sammen med Aylar Lie ledet han alle fredagssendingene på TV2. Den erfarne journalisten og programlederen synes Emilie er et spennende valg og gleder seg til å få henne som ny programleder makker.

- God kjemi

Geir og Emilie kjente ikke hverandre fra før men trass aldersforskjell har de to programlederne raskt funnet tonen.

- Vi har veldig god kjemi og samme humor. Emilie er et frisk pust, kreativ og mye energi. Jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre fint på skjermen, sier Geir Håkonsund.

De to programlederne leder sin første Eurojackpot trekning sammen på TV 2 fredag 17.januar kl 23.20.

Om Eurojackpot:

Eurojackpot er et nytt spill med førstepremie fra minimum ca. 70 millioner til 630 millioner kroner hver uke.

For å vinne førstepremien må du ha 5 rette hovedtall og 2 rette stjernetall. Alle de som spiller Eurojackpot deltar også i trekningen av eksklusive opplevelser og varer. Antall rekker kjøpt i hoved-trekningen er antall deltakelser i denne trekningen.

Les mer om spillet her