Kristiansund-dame vant 127 millioner

Kristiansund-dame vant 127 millioner

FULLTREFF: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang jublet over å kunne dele ut over 127 millioner kroner i VikingLotto onsdag 22. oktober. Foto: ATLE ONSRUD JENSEN

Kristiansund-dame vant 127 millioner

Lykketallet gikk i VikingLotto-trekningen 22. oktober. Ei dame fra Kristiansund hadde seks rette og vant over 127 millioner kroner.

Lykketallet ble trukket ut til å være 31 - og det trillet ut som tall nummer tre i hovedtrekningen i VikingLotto. Spenningen ble dermed om vi ville få noen med seks rette eller ikke.

Norsk og dansk vinner

Det gjorde vi. To spillere prikket inn de seks rette tallene - en norsk og en dansk VikingLotto-spiller.

Den norske spilleren fikk dermed hele den norske lykketallspotten på 84 millioner kroner for seg selv, men måtte dele førstepremiepotten og den internasjonele lykketallspotten med den danske vinneren.

Resultatet ble en norsk premie på 127.646.660 kroner. Den danske vinneren fikk over 80 millioner kroner mindre.

Dame fra Kristiansund

Den norske vinneren er ei dame fra Kristiansund. Damen er i 50-årene og leverte kupongen hos Kiwi i nordmørsbyen bare fem minutter før fristen onsdag kl. 18.

- Kutt ut, dette tror jeg ikke noe på, var den første reaksjonen da Norsk Tippings Ingrid Roterud Mathisen fikk kontakt med damen en halvtime etter trekning.

Men etter hvert forsto hun at hun faktisk hadde vunnet gigantpremien.

- Det er helt ufattelig - jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg er nesten litt redd for at jeg skal våkne opp i morra og bare oppdage at det var en drøm, sa damen.

Derfor avtalte Ingrid at hun skal ringe Kristiansund-damen opp igjen torsdag formiddag. 

Damen takket for øvrig umiddelbart ja til tilbudet om økonomisk veiledning.

Nest størst

Denne premien er den nest største i Norsk Tippings historie. Rekorden er fra mai i fjor, da en mann i Troms vant 216 millioner kroner - også det i Viking Lotto.