100.000 kroner til million-grasrotmottaker

100.000 kroner til million-grasrotmottaker

100.000 KRONER: Grasrot-"general" Anne Helseth gleder seg til å dele ut 100.000 kroner til mottaker-foreningen til den som blir grasrotgiver nummer én million.

Foto: Atle Onsrud Jensen

100.000 kroner til million-grasrotmottaker

Straks runder vi hele én million givere i Grasrotandelen. Vi feirer det ved å gi 100.000 kroner til mottakeren til den spilleren som blir nummer én million!

Grasrotandelen har lagt Norge for sine føtter. Nå står vi foran milepælen at vi én million nordmenn har valgt en grasrotmottaker som får fem prosent(*) av innsatsen giveren gjør på Norsk Tippings spill. 

Når vi runder millionen, vil vi markere det på skikkelig vis.

 

Får 100.000 kroner

Den organisasjonen - også kjent som grasrotmottakeren - som grasrotgiver nummer én million velger å knytte seg til, får nemlig 100.000 kroner - rett i kassa.

- Vi er ikke langt unna nå, så vi regner med at vi når millionen i løpet av denne eller neste uke, sier Anne Helseth, som er ansvarlig for Grasrotandelen.

Grasrotgiver nummer én million må være en som registrerer seg for aller første gang med Grasrotandelen. Man kan altså ikke melde seg av, og deretter på for å bli den utvalgte.

Hvilken forening som blir vinner av 100.000 kroner, blir offentliggjort rett i etterkant av at vi når én million givere.

I 2015 ble det gjennom  Grasrotandelen gitt nesten 400 millioner kroner til lag og foreninger - i alle tenkelige kategorier - over det ganske land. I år vil vi passere 400 millioner med god margin, ja, kanskje når vi en halv milliard kroner innen året er omme.

 

Koster ingenting

For ordens skyld: Det koster ingenting ekstra å være med på Grasrotandelen. Pengene til Grasrotandelen tas fra den ordinære innleveringsprisen på spillene dine. Det vil si, leverer du en femukerskupong med ti rekker i Lotto til 250 kroner, havner 12,50 hos din grasrotmottaker.

Helt uten fordyrende mellomledd!

Her kan du registrere deg som grasrotgiver og se hvor mye din grasrotmottaker har mottatt

(*) For Multix og Instaspill gjelder andre satser.