Vant 15 millioner i Eurojackpot - Jeg venter på å våkne

Vant 15 millioner i Eurojackpot - Jeg venter på å våkne

HELDIG: En norsk Eurojackpot-spiller kan vente seg ca. 15 millioner kroner inn på konto.

Illustrasjon: Colourbox

Vant 15 millioner i Eurojackpot - Jeg venter på å våkne

- Jeg kan fortsatt ikke tro det er sant. Jeg venter på at vekkerklokka skal ringe, at jeg skal våkne fra drømmen og at jeg må stå opp og dra på jobb, sier vinneren matt og ler. 

Nøyaktig én måned før julaften sikret to spillere seg andrepremien i Eurojackpot. En av dem er norsk og kan juble for en tidlig julegave på ca. 15 millioner kroner.

- Jeg så at noen hadde ringt meg, og da jeg ringte tilbake kom jeg til Norsk Tipping sin vinnertelefon. Da måtte jeg sjekke Eurojackpot-tallene mine, og jeg er fortsatt i sjokk, sier den fortumlede og glade vinneren fra Nittedal, som ønsker å være anonym.

Gratulerer! Skal du gjøre noe gøy i kveld?
- Jeg skal feire senere når det går opp for meg hva som har skjedd men det tar nok litt tid. Familien min er også i sjokk. Dette er jo helt utrolig. Det er utrolig å vinne 15 millioner, og særlig i Eurojackpot. I kveld skal jeg bare se på TV og slappe av, sier mannen.

Hvordan føler du deg nå?
- Jeg kan fortsatt ikke tro det er sant. Jeg venter på at vekkerklokka skal ringe, at jeg skal våkne fra drømmen og at jeg må stå opp og dra på jobb, sier han matt og ler. 

Vi gratulerer!

Eurojackpot-jubel i Årdal

En mann fra Årdal i Sogn og Fjordan var også heldig fredag kveld.

Han vant nemlig den norske tilleggspremien i Eurojackpot på 1 million og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

Det eneste kriteriet for å være med i denne trekningen er å spille Eurojackpot hos Norsk Tipping. Vinneren trekkes tilfeldig og du trenger ikke ha noen riktige tall.

- Jeg har vunnet en liten premie i Extra tidligere en gang, men jeg er ikke bortskjemt med millionpremier, så tusen hjertelig takk, sier sogningen fornøyd.

Feirer gevinsten

Den glade vinneren forteller at gevinsten skal feires. 

- Jeg har faktisk kjøpt juleakevitt i dag, som egentlig skulle spares til jul. Nå spørs det derimot om den ikke må åpnes. Dette var kjempegreier, og du må bare ringe igjen. Nå har du jo nummeret mitt, sier den nybakte millionæren og ler. 

Vi gratulerer!

Neste uke er førstepremiepotten i Eurojackpot på ca. 96 millioner kroner, mens du kan vinne ca. 12 millioner hvis du sikrer deg andrepremien.

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)