Dette er Lotto-millionærenes favorittbil

Dette er Lotto-millionærenes favorittbil

BILDRØM: Hvilket av disse bilmerkene tror du blir mest kjøpt av Lotto-millionærer?

Illustrasjon: Norsk Tipping

Dette er Lotto-millionærenes favorittbil

I en undersøkelse med 426 Lotto-vinnere, kom det fram at bil var plassert på toppen av handlelista. Men hvilken bil kjøper de ferske millionærene?

- Hei, jeg ringer fra Norsk Tipping på Hamar. Du har blitt Lotto-millionær!

Noen setter kaffen i halsen, mange begynner å skjelve og de fleste får noe å tenke på de neste timene når denne beskjeden blir gitt. 

Spill her for å være med i Lotto-trekninga!

Drøm i oppfyllelse

Det er en overveldende nyhet å ta til seg, og ikke alle vet hva pengene skal brukes til umiddelbart. Likevel viser undersøkelsen at 81 prosent av Lotto-millionærene har brukt pengene på å oppfylle en drøm.

Det interessante er at 47 prosent av disse, har kjøpt seg ny bil. Av disse igjen, var det hele 12,2 prosent som har valgt å investere i en Volvo. 

Volvo er en stabil, familievennlig og komfortabel bil som også er hovedpremien i BilFlax. Har du ikke vunnet i Lotto, men ønsker deg en lekker Volvo XC60? Spill BilFlax her!

Noen velger mer ekslusivt

Bil er tydelig populært, men av og til holder det ikke med kun én ny bil når man vinner masse penger. 

- Jeg kjøpte meg enebolig og to ny biler, forteller den 34 år gamle vinneren fra Akershus. 

Selv om Volvo nå blir kalt for millionærbilen, finnes det flere biler som er populære blant millionærene. 8,7 prosent av Norsk Tipping sine millionærer har gått til innkjøp av en Mitsubishi siden 2004. 

Lite overraskende er det at noen millionvinnere tyr til dyrere bilmerker. 7,7 prosent har kjøpt BMW eller Mercedes-Benz. 

På lørdag kan det blir din tur. Spill Lotto her!

 

(Vinnersannsynlighet ca. 1:5,4 mill per rekke.)