Mann fra Mo i Rana vant to ganger i samme trekning

Mann fra Mo i Rana vant to ganger i samme trekning

HELDIG: Det var fire heldige vinnere under lørdagens Lotto-trekning.

foto: Sverre Houmb

Mann fra Mo i Rana vant to ganger i samme trekning

Premien under lørdagens Lotto-trekning ble delt på fem, men det var bare fire heldige vinnere. En mann fra Mo i Rana leverte nemlig samme rekke to ganger og vant dermed 2 x 3 213 680,00 kroner.- Det er bra jeg ikke har hjerteproblemer, sa den blide nordlendingen da Norsk Tipping ringte.

- Nei, nå tuller du? Jeg sa til kona at vi skulle kjøre en tur opp på fjellet og ta litt bilder i kveld, men nå vet jeg ikke. Jeg tror jeg må sette deg på høyttaler og få kona med på samtalen også, sier den lykkelige Lotto-dobbeltvinneren fra Mo i Rana.

Hvordan er følelsen, skal dere feire i kveld?
- Feire, ja det skal vi gjøre, men dette må nok prosesseres litt først, sier mannen som leverte samme rekke to ganger og dermed vant 3 213 680 kroner to ganger. Han vant både to førstepremier og to tredjepremier.

Hvordan føles det å vinne 2 x 3 213 680,00 kroner?
- Det føles helt rått. Tenk for en flaks, og nesten seks og en halv million kroner. Dette føles bare veldig, veldig rart. Det var jo bare flaks at jeg tok telefonen når dere ringte også. Jeg pleier ikke ta telefonen fra ukjente nummere på kvelden, sier mannen og ler.

Hva har dere tenkt å finne på for premien?
- Jeg tror det blir vanlige ting, jeg vet helt jeg, bil eller motorsykkel sier mannen min, og vi må sikre barna våre for en god fremtid sier han også. Det er ikke lett å gi ett svar, sier vinnerens kone.

Har dere planer for fremtiden.
- Akkurat i kveld er vi som sagt på fjellet, men vi skal på ferie i sommer, og det gleder vi oss til, sier mannen.

Hvordan er millionærfølelsen?
- Jeg er veldig, veldig glad nå, og det er bra at jeg ikke har hjerteproblemer, sier han og ler.

- Altså, når vi fikk barn hadde vi en følelse som minner om denne. Vi er jo rike på livet og familie, så vi har det jo bra, men denne følelsen er spesiell uansett. Tenk å få oppleve noe sånt i livet også. Det er jo stort, sier den fornøyde mannen i femti-årene fra Mo i Rana.

LeverLotto her!


De tre andre vinnerne er fra:

  • Voss
  • Kristiansund
  • Østfold

Kvinne i sekstiårene fra Kristiansund:
- E det mulig? Jeg har jo ventet lenge på dette! Dette er jo utrolig, jeg fikk så hjertebank nå. Herreguuuud! Gåttabanen, detta var artig, sier kvinnen og skoggerler.

- Jeg satt og kikket på Lotto i stad men visste ikke at jeg hadde vunnet, nei. Det blir feiring, men ikke i kveld.  Vi har et Lottosystem som vi har spelt i over ti år her, så det var nå godt at det endelig gikk inn, sier hun og ler.

Kvinne i tyveårene fra Voss:
- Kødder du? Det er ikke sant, var kvinnens første reaksjon.

- Dette går ikke helt opp for meg. Jeg er ikke helt i form i dag, men nå fikk jeg det brått litt bedre, sier hun og ler.

Det lyktes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med den siste vinneren, en kvinne fra Østfold.

LeverLotto her!

(Vinnersannsynlighet: ca. 1:5,4 mill per rekke.)