Seks Lottospillere vant over 2,3 millioner hver

Seks Lottospillere vant over 2,3 millioner hver

HELDIGE: Det var seks heldige Lottospillere som ble millionærer lørdag kveld.

foto: Sverre Houmb

Seks Lottospillere vant over 2,3 millioner hver

- Nei dæven! Det var en overraskelse. Nå ble jeg helt skjelven jeg, sa en blid bussjåfør fra Sarpsborg da vi ringte og kunne fortelle at han hadde blitt Lotto-millionær lørdag kveld. Det var også fem andre som ble Lotto-millionærer denne kvelden og en av dem var sågar fra Verdal!

Det var mange som fulgte spent med på lørdagens Lottotrekning som ble ledet av Reidar Buskenes, og hele seks nordmenn ble Lottomillionærer denne kvelden. Alle vant over 2.351.000 kroner hver.

Lotto-tallene var i stigende rekkefølge:  6 - 11 - 15 - 19 - 21 - 27 - 33

Tilleggstall: 9

Dame fra Oslo
- Dette var jo svært hyggelig. Jeg har jo spilt lenge men jeg har vel vunnet maksimalt 700 kroner, så dette var jo en herlig beskjed og veldig overraskende. Jeg har akkurat sittet og sett, og snakket med datteren min og sa at jeg burde hatt kupongen foran meg under sendingen for det pleier jeg ikke. Så hyggelig, sier en eldre damen fra Oslo som ønsket å være anonym.

Mann fra Nyborg
- Tusen takk skal du ha. Dette er første gange jeg vinner mer enn 50 kroner. Dette var jo veldig fint. Vi sitter på hytten og koser oss jeg og min kone, og dette må jeg si var en særdeles hyggelig telefonsamtale. Tusen takk, sa den blide manne fra Nyborg, som allerede hadde startet en forsiktig feiring med konen da Norsk Tipping ringte.

Mann fra Sarpsborg
- Nei dæven! Det var en overraskelse. Nå ble jeg helt skjelven jeg. Jeg er på jobben og skal kjøre buss for tog i kveld, så nå må jeg konse, sier den blide bussjåføren fra Sarspborg.

Hvordan føles det?
- Det er nesten så jeg ikke trur det. Nå blir jeg jo gjeldfri og kan finne på masse moro. Feiring blir det ikke, for jeg skal kjøre til seint utover kvelden, så det må jeg ta senere, men det å bli gjeldfri er jo herlig.  Det er jo drøm som går i oppfyllelse det, at dere skal ringe. Nå må jeg jo ta en telefon til kona og høre hvordan hun reagerer, sier den blide bussjåføren fra Sarpsborg.  

Dame fra Mo i Rana
- Jeg så trekninga og så at jeg hadde syv rette. Den rekka der har jeg spilt i mange, mange år. Jeg har ikke tjent så godt på den ennå, men nå kom den. Så nå ventet jeg bare på telefon fra dere for å få bekreftet at jeg hadde vunnet, og det var jo moro å få, sier den blide damen fra Mo i Rana og ler.  

- Jeg har aldri sluttet å spille denne rekka. Jeg har spilt den i flere tiår og tør ikke annet. Fering har vi i grunn hatt. Jeg har vært sammen med familien og har spist reker og drukket hvitvin i kveld, så feiringa tok vi i forkant, sier hun og ler.

Mann fra Oslo
- Å fy! Dette er første gangen jeg har vunnet over 50 kroner. Jeg har nesten ikke ord, og nå begynner jeg å grine også, sier mannen, tydelig rørt.

Vi er på ferie, jeg og kona og jeg er bare veldig overrasket. Jeg har tippet Lotto i sikkert 25 år. Normalt spiller jeg bare en-uker skuponger, men i og med at jeg skulle på ferie så tok jeg en 5-ukerskupong i  stedet. Du snakker om flaks, sier Oslomannen.

 Kvinne fra Verdal
- Jeg var inne i dag tidlig og sjekket telefonen da jeg har vært bortreist noen dager. Jeg trodde det var en feil først, så jeg måtte sjekke kupongen, og da var den siste rekka helt rød. Da skjønte jeg at det var riktig, sier kvinnen fra Verdal.

- Dette var i sekstida på morgenen, så da gikk jeg inn til mannen min og spurte om han var våken, og det var han så da sa jeg at nå kunne han hilse på en millionær og gikk ut igjen på stua. Da kvinket det fra soverommet med spørsmål om "millionæren kunne være så snill å sette på kaffen" og det gjorde jeg.  
 
Deretter feiret vi med en kopp kaffe. Det var godt å snakke med barna og si at "nå kan dere ta ferieturer og alt sånn" så nå blir det nok litt oftere ferieturer sammen. Vi har jo ganske vanlige ting å bruke penger på, så det er bra. Og det er jo en trygghet å ha litt penger til senere i livet også, sier den blide damen fra selveste Lotto-bygda Verdal.

Spill Lotto!

Vi trekker tre ekstra Lotto-millionærer

Lørdag 18. februar gir vi deg tre ekstra sjanser til å bli Lotto-millionær. Da trekker vi nemlig ut tre ekstra Lotto-spillere, som vinner 1 million kroner hver.

For å bli en av de ekstra millionærene, trenger du slett ikke å ha sju rette i Lotto! Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle Lotto-rekker som er med i Lotto-trekninga 18. februar.

Dermed kan du bli Lotto-millionær uten å ha et eneste rett tall!

Spill 5-ukers Lotto for å bli med i trekninga.

(Vinnersjansen for sju rette er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)