Tonje fra Larvik vant 10.000 kroner med GriseFlax

Tonje fra Larvik vant 10.000 kroner med GriseFlax

- Jeg kjøpte flere typer Flaxlodd, men det var GriseFlax jeg vant på, sier Tonje fra Larvik, som vant 10.000 kroner på GriseFlax tirsdag 16.02.

ill: Daniel Solbakken

Tonje fra Larvik vant 10.000 kroner med GriseFlax

- Dette var gøy, sier Tonje Sandmo fra Larvik. På tirsdag vant hun 10.000 kroner på et GriseFlax-lodd til 10 kroner, så nå kjøper hun seg ny flatskjerm.

- Gratulerer med å vinne 10.000 kroner i GriseFlax!
- Ja, det var gøy! Det er noen år siden jeg spilte hos dere sist, så når jeg kjøpte Flaxlodd nå, så ble jeg registrert med spillekort og greier. Jeg har til og med kjøpt Lotto til lørdag, sier den nybakte GriseFlax-vinneren Tonje Sandmo fra Larvik.
 
- Har du vunnet hos Norsk Tipping tidligere?
- Ja, det har jo skjedd når jeg har spilt tidligere. Det har vært småpremier, altså noen hundrelapper her og der, men dette var en del mere, så det var gøy.

- Spiller du bare GriseFlax?
- Jeg kjøpte flere typer Flaxlodd, men det var GriseFlax jeg vant på. Deretter ble det alkoholfri champagne når jeg feiret, og nå skal jeg kjøpe meg ny TV. Den jeg har i dag er litt liten, så nå blir det en fin og stor flatskjerm, sier hun fornøyd.

Vi gratulerer!

Spill GriseFlax her!

GriseFlax er altså tilbake med nytt design, og du kan gå våren i møte med mange morsomme og spennende opplevelser. Sprøtt som svor og smakfullt som bacon. GriseFlax er et gøyalt og rimelig lodd. Det koster bare 10 kroner, og er perfekte å legge som bordkort, eller på puta til kjæresten, og du kan vinne opp til 10.000 kroner per lodd. Oink!

 Spill GriseFlax her  - du får også GriseFlax-lodd hos din kommisjonær.

 Vinnersjanse toppremie: GriseFlax 1: 333 333