- Rammstein leverte uforglemmelig

- Rammstein leverte uforglemmelig

SUKSESS: Det ble en minnerik kveld for Silje Garnes og vennegjengen som stakk av med VIP-billetter til Rammstein. (Fra høyre: Veronica Sagbakken, Hannes Draude, Steinar Jonsson, Dan Gøran Larsen, Therese Brigtsen, Silje Garnes og Tor Erik Østerbø)

Foto: Norsk Tipping

- Rammstein leverte uforglemmelig

Blant omtrent 3.000 søkere, var det Silje Garnes som trakk det lengste strået da Drømmetanken delte ut VIP-billetter til Rammstein på Ullevaal stadion. Konsertopplevelsen er nå et minne Garnes og vennegjengen sent vil glemme.

Billettene til Rammstein-konserten ble revet vekk i rekordfart. På samme tid ble også drømmen om å se favorittbandet live borte. I juli tente Norsk Tipping et håp om konsert likevel, Drømmetanken inneholdt nemlig Rammstein-billetter med VIP-opplevelse. Silje Garnes sendte inn en søknad, og vant dermed en drømmedag på Ullevaal stadion, søndag 19. august, sammen med vennene.

Dette kan du søke på i Drømmetanken nå!

Gledestårer

Kvelden gikk over all forventning for vinnerne av Drømmetanken. Gjengen som vant konsertopplevelsen møtte opp i Rammstein-trøyer og var klare for en opplevelse de sent vil glemme. Det var en spent gjeng som entret VIP-logen, hvor det hele skulle nytes.

- Jeg skjelver. Jeg klarer ikke å tro at jeg er her. Dette er helt utrolig, utbrøt venninne Therese Brigtsen før konsertstart.

Og utrolig ble det. Flere anmeldere trillet terningkast seks - nøyaktig det samme gjorde vinnerne av Drømmetanken.

- Vi kan bare beskrive denne kvelden som en enorm suksess, sa en svært fornøyd Garnes etter konserten.

Vennegjengen var enige om at dette var den råeste konsertopplevelsen de har hatt. Faktisk ble det også gledestårer etter rocketeateret.

- Denne kvelden kommer jeg aldri til å glemme!

Rammstein og 30.000 publikummere

Det tyske bandet har solgt over 16 millioner album med industriell metall. Bandet ble grunnlagt i Berlin i 1994, og har siden den gang hatt vannvittig økende antall fans. Rammstein er kjent for sitt teatralske og velregisserte sceneshow, og søndag, 18. august, entret de Ullevaal Stadion i Oslo og underholdt omtrent 30.000 publikummere. Både scena og Rammstein var ikledd pyro fra start, likevel sluttet aldri bandet å sjokkere med nye gnister, konfetti og seiling på gummibåter gjennom et hav av fans.

test123

Hva er Dømmetanken?

Norsk Tipping er opptatt av å realisere drømmer. Visjonen er å "Gi drømmen en sjanse". Hele overskuddet går tilbake til idrett, kultur og humanitære formål. I 2018 bidro Norsk Tipping med over 5,5 milliarder kroner til norsk idrett, kultur og humanitære formål. Har du lyst til å realisere en drøm? Norsk Tipping har flere ulike drømmer som du kan søke om å oppfylle.

Her kan du lese mer om drømmetanken.

(Vinnersjanse 1: antall søkere.)