Vant 1,2 mill. til tippelaget og 330 000 til seg selv

Vant 1,2 mill. til tippelaget og 330 000 til seg selv

HELDIG: Fredrik Andersson vant både 1,2 millioner til jobb-tippelaget sitt og 330 000 kroner til seg selv i Nabolaget.

foto: Privat

Vant 1,2 mill. til tippelaget og 330 000 til seg selv

Den svenske ambulansearbeideren Fredrik Andersson fra Larvik leverer Nabolaget for Tippelaget Lifesavers og for seg selv. Det ga skikkelig utbytte. Lifesavers vant 1,2 millioner og Fredrik selv vant i tillegg 330 000. Det var i kveld også vinnere fra Stord, Stange, Vang, Askim og Oslo.

Det er en svært blid men svekket ambulansearbeider fra Kleiverveien i Larvik som vant hovedpremien i Nabolaget fredag 09.12. Fredrik Andersson lå under dyna med influensa og svettet når vi ringte, men humøret steg betraktelig når han fikk vite at det var Norsk Tipping på telefonen.

- Den traff fint den, sier den svenske ambulansearbeideren og ler.

- Jeg har tullet med kona om at nå manglet vi bare en millionpremie, så var alt komplett. Jeg har nemlig vunnet i Nabolaget tidligere. Jeg vant 120 000 i fjor, og har nå vunnet alle premiegrupper unntatt millionen, sier han fornøyd. Den svenske Larviksboeren er allikevel ikke alene om 1,2 millioner-gevinsten.

- Jeg leverer for tippelaget Lifesavers, som er tippelaget på jobben, og det er de som vant millionen. Vi er altså 12 personer som deler den premien som i alt er 1,2 millioner. I tillegg så leverte jeg flere Nabolaget-spill for meg selv, og vant i tillegg 330 000 kroner, sier han.

Den svenske helsearbeideren er glad for at milliongevinsten gikk til kollegaene.

- Det hadde vært vondt hvis jeg hadde vunnet millionen og de hadde vunnet hundre- eller ti tusen kroner, så det var veldig fint at de vant skikkelig, sier den rause ambulansearbeideren, som ikke skal feire i kveld.

Nei, jeg ligger i influensa og er søkkvåt av svette, så jeg blir under dyna, men dette kan feires senere, sier han fornøyd.

Vi gratulerer og ønsker god bedring.


Er det din tur neste fredag? Spill Nabolaget her

Vant du?

Fem andre nabolag rundt om i landet har også sikret seg pengepremier fredag 9. Desember. I disse nabolagene stikker hovedvinnerne av med 100.000 kroner hver:

  • Oslo
  • Stord
  • Askim
  • Vang
  • Stange

Spill Nabolaget innen fredag kl. 19.00

Oslo

- Det var jo en veldig hyggelig telefon å få. Jeg er ikke så vant til å vinne så mye jeg, sier Reidun Jansen fra Kleiva i Oslo og ler. 66-åringen hadde sett den digitale trekningen på mobilen og visste at hun hadde vunnet.

- Jeg feirer med gubben i kveld og det er så koselig. Det var fint med premien, og vi har jo både barn og barnebarn som skal få litt, og så må vi unne og oss litt selv også. Jeg har jo spilt ei stund og vunnet småpremier, men i kveld det til skikkelig, sier hun. 

Stord

- Jeg har levert Nabolaget når jeg har hatt mulighet, og har vunnet femti kroner noen ganger tidligere, men ikke mer enn det. Når jeg først skulle vinne så passet det greit at det var nå, for i forrige uke gikk både bilen, komfyren og tørketrommelen i filler. Nå kan jeg gjøre opp for reparasjoner og kjøp direkte, og det er godt. Jeg er på jobb, så det blir ikke feiring her, sier 34-åringen fra Stord.  

Askim

-Det er ting som er verre enn dette, sier 51-åringen Hans Petter Blix fra Askim som skal ta det med ro med feiringen, men som er veldig glad. .

- Man tror det liksom ikke først når man vinner, men det er jo moro. Jeg fikk også ny jobb i dag så jeg er nok litt i siget. Jeg bør nok levere Lotto på lørdag også, sier han og ler. 

Vang

- Det tok litt tid før det sank inn og jeg ble litt satt ut, men det var virkelig stas, sier Torger Sævik fra Vang, som syntes det var moro å vinne.

-  Vi har begynt å feire litt nå, men vi har det så greit som vi har det, og har ingen umiddelbare planer for premien, men det var veldig kjekt. Det er jo litt annerledes enn å vinne en femtilapp, sier han fornøyd.

Stange

- Ja nå er jeg ganske fornøyd, sier Heidi Jorunn Austad fra Stange.

- Det var jo artig å se på trekninga på mobilen og se at det stod Stange der. Jeg har bare vunnet småsummer tidligere og har nesten ikke fått berodd meg, men litt feiring blir det nok. Jeg har mannen og sønnen min med meg i kveld. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med premien, men det er alltids noe å bruke penger på. Vi får kose litt ekstra i jula, sier hun. 


 Vi gratulerer alle våre vinnere!

 

Lurer du på hvordan spillet fungerer? Les om Nabolaget her under "Slik spiller du Nabolaget"!

Lykke til!

(Vinnersjansen for hovedpremiene i Nabolaget er 1: antall deltakelser per trekning.)