Årets BilFlax-bil er Volvo XC60 T8 AWD, ladbar hybrid

Årets BilFlax-bil er Volvo XC60 T8 AWD, ladbar hybrid

SKRAP OG VINN: Slik ser premiebilene i årets BilFlax ut. Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbare hybrider venter på å bli vunnet av deg.

foto. Sverre Houmb

Årets BilFlax-bil er Volvo XC60 T8 AWD, ladbar hybrid

Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbar hybrid er årets BilFlax-bil. En sporty bil med det nyeste av teknologi, og vi har maaaange premiebiler som venter på deg. Va-va-voooooom!!

De nye BilFlax-loddene er i salg og allerede nå kan du skrape deg frem til en splitter ny toppspekket Volvo XC60 T8. Her er bilkjøring re-definert som enklere og morsommere.

Her vinner du toppmodellen blant XC60 T8-modellene, som er en svært spennende, kraftig og elegant bil!  

Volvo XC60 T8 AWD R-design  er en ladbar hybrid med firehjulstrekk og Volvos R-design pakke. Både en headturner og en trendsetter blant moderne kraftige familiebiler. Her har du det beste av skandi-design, sikkerhet, eleganse, komfort, luksus og kraft

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en  produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler. 

XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.