Ble Flax-millionær - delte premien med kompisen

Ble Flax-millionær - delte premien med kompisen

FLAX: En mann fra Sandvika vant i MillionFlax.

ill: Colourbox

Ble Flax-millionær - delte premien med kompisen

Flax-millionæren fra Sandvika har planene klare. Nå skal utedoen på hytta kraftig oppgraderes, og reisekassen fylles opp.

- Det var veldig morsomt dette. Vi var to som skrapte, så kompisen min fikk 500.000 av millionpremien, så nå er det to familier som fikk det gøy i stedet for en, forteller den fornøyde Flax-millionæren fra Sandvika.

Gratulerer så mye!
- Takk for det, det var jo moro, sier den blide mannen og ler godt.

- Jeg har ikke vunnet så mye tidligere, men jeg abonnerer på Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot så det fortsetter jeg å spille videre. Jeg har vunnet 5000 kroner en gang for noen år siden så dette er den klart største premien så langt sier mannen, som altså vant på MillionFlax-loddet.

Har du lagt noen morsomme planer?
- Vi har tenkt litt på hva vi ønsker å gjøre, blant annet litt oppgradering av hytta samt å fylle opp reisekassa. Aller først skal vi oppgradere fra utedo til noe litt mer moderne på hytta, sier han.

Det frister også å reise til Italia hvor vi har venner, eller leie en leilighet på fast basis i syd-Spania. Vi er jo voksne og har jo det vi trenger, men dette er veldig gøy.  Jeg vant forresten på Flaxlodd i går også, men da bare en hundrelapp, sier den heldige vinneren.

Vi gratulerer!

Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier? Da er en hot versjon av ditt favorittlodd ute i salg nå. MillionFlax kan gi deg millionpremier!

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Det nye MillionFlax-loddet kan du spille her.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000