Brøt særnorsk taco-regel - ble millionær

Brøt særnorsk taco-regel - ble millionær

FLAKS: Da 33-åringen skulle tilfredsstille familiens taco-behov tok hun med fire Flaxlodd på valentindagen. Dermed ble hun millionær. Nå skal familien kjøpe ny bolig.

ill: Colurbox

Brøt særnorsk taco-regel - ble millionær

Innkjøp til midtuke-taco sørget for at en 33-årig kvinne fra Tønsberg ble Flax-millionær.

- MillionFlax-loddene var valentineslodd jeg kjøpte til familien, og hadde jeg ikke stoppet og kjøpt kjøttdeig hadde jeg ikke vunnet. Det var onsdags-tacoen som reddet millionen, sier den 33-årige tobarnsmoren fra Tønsberg fornøyd.

Onsdags-taco? Er det lov?

- Altså, vi er utenfor normalen, jeg er smertelig klar over det. Men vi har tatt et valg i familien vår. Jeg liker ikke begrepet fredags-taco, og jeg har en datter som elsker taco-rester som skolelunsj.

- Men tilbake til din nyvunne millionærstatus, hva skjedde?

- Vi kjøper jo noen Flax-lodd i løpet av året, og vi har vunnet noen småpremier,  og til og med tusen kroner en gang. Jeg ga alle i familien et lodd hver, og det var jeg som skrapte vinnerloddet. Jeg trodde at når man skrapet frem en million at man ville gå i taket, men det gjorde vi ikke. Vi er nok litt i sjokk. Jeg sendte bilde av loddet til svogeren men han trodde meg ikke.

Overrasket kassadame

- Vi leverte inn loddet på Kiwi hvor jeg kjøpte det, og mannen min leverte loddet og sa tørt: Jeg skal cashe inn dette, takk. Jenta bak kassa måtte konferere med en kollega og han fikk forklaringen "De har vunnet penger. Mye, mye penger", sier hun og ler.

- Jeg tviholdt på loddet på vei hjem. Jeg tok også bilde av loddet, livredd for å miste det, sier hun. Planene for millionen er allerede lagt.

- Dette åpner noen dører, og vi har lyst til å skifte bolig. Vi kunne tenkt oss litt større rom for jentene våre, så vi har allerede tatt kontakt med banken. Det blir en veldig fornuftig bruk av premien. Jeg kunne gjerne tenkt meg å reise til Australia, men det får bli en annen gang. Jentene våre er veldig glade og den eldste har sagt at hun har veldig lyst på større rom og TV på rommet.

Feirer med millionærpizza

- I dag skal feire med kjøpepizza, vi høres jo veldig usunne ut nå da, men det var ønske om pizza fra resten av gjengen, så de skal få viljen sin.

- Hvordan er Flax-millionærpizzaen?

- Vår millionærpizza er en stor pizza delt i to slik at vi alle får vårt favorittfyll. Den ene delen er med ananas, ost skinke, og den andre halvdelen er med paprika og biff og den serveres med hvitløksdressing, sier den blide 33-årige tobarnsmoren fra Tønsberg.

Vi gratulerer!

Nytt MillionFlax-lodd er ute nå, med ennå flere toppremier og et helt nytt blått lodd.

Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier? Da er en hot versjon av ditt favorittlodd ute i salg nå. MillionFlax kan gi deg millionpremier!

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Det nye blå MillionFlax-loddet kan du spille her.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000