Derbylørdag på Ullevaal

Det er lite som klinger bedre enn Vålerenga-Lillestrøm i norsk klubbfotball. Lørdag barker de sammen på Ullevaal.

DERBY: Vålerenga får besøk av Lillestrøm lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:20. juni 2017Endret:2. januar 2023

Lørdag smeller det på Ullevaal når Vålerenga får besøk av Lillestrøm. Med ny stadion like rundt hjørnet blir dette etter planen det siste derbyet mellom i de to lagene som spilles på Ullevaal i seriesammenheng.

Alt er duket for et intens oppgjør. Kun ett poeng skiller de to lagene etter 13 runder. Lillestrøm er ligaens formlag med ti poeng på sine fire siste kamper.

Her avgjør Lillestrøm mot Viking på overtid!

Vålerenga på sin side har heller ikke tapt på sine siste tre. Men Ronny Deilas mannskap har slitt med å avgjøre kampene. 1-1 mot Rosenborg, en sterk 4-2-seier i Tromsø, før de spilte 1-1 hjemme mot Strømsgodset sist.

Hva tror du? Spill på web eller mobil.

Lillestrøm svever høyt etter overtidstriumfen mot Viking. Det så ut til å ende målløst på Åråsen, men nesten tre minutter på overtid klinte Aleksander Melgalvis ballen opp i krysset. Dermed kunne hjemmelaget juble for sin tredje strake seier.

I fjor endte derbyet på Ullevaal med 1-1. Da tok LSK ledelsen før Vålerenga utlignet ti minutter før slutt. Sist Lillestrøm slo Vålerenga på Ullevaal var tilbake i 2012.

Lørdag, 18.00: Vålerenga - Lillestrøm.