tipping

Dobbel jackpot!

For en Midtukekupong vi har! Nedrykstruede Leicester i 8-delsfinale i Champions League og dobbel jackpot i pausetipping. Frist onsdag!

Ola Persheim
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:20. februar 2017Endret:2. januar 2023

Det er klart for del to av 8-delsfinalene i Champions League, samt returkampene i 16-delsfinalene i Europa League på Midtukekupongen denne uken. 

Onsdag skal den regjerende engelske ligamesteren, Leicester, spille borte mot Sevilla. Kan Leicester glemme sin svake Premier League-sesong og få til et resultat mot Sevilla, som på sin side er med i gullkampen i den spanske ligaen?

 

Dobbel pause-jackpot

Kampen er nummer 2 på Midtukekupongen, der det er intet mindre enn dobbel jackpot i pausetipping. To onsdager på rad uten noen med 12 rette gjør at tolverpotten vil være tre ganger så stor som vanlig. Til sammen anslår vi at potten vil være på cirka 140.000 kroner.

I tillegg vil bonuspotten også være på cirka 140.000 kroner. Den aktiviseres dersom bare én rekke går inn med 12 rette.

Det betyr at du dersom du er den eneste som får 12 rette, vil du kvittere ut en premie på rundt 280.000 kroner. 

Tipp her innen onsdag kl. 20.40

 

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer.

Her finner du mer om systemtipping/PC-spill

(Vinnersannsynlighet 12 rette er 1:531.441)

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler