Eurojackpot: - Nå ble jeg tatt på senga her!

Eurojackpot: - Nå ble jeg tatt på senga her!

HELDIG: Den heldige arendalitten Allan Mathiesen vant den nasjonale premien på 1 million og et reisegavekort på 100 000 kroner. Hovedpremien var det ingen som vant, så potten fortsetter å vokse og er estimert til å bli 384 millioner fredag 19. mai.

ill: Norsk Tipping

Eurojackpot: - Nå ble jeg tatt på senga her!

Allan Mathiesen fra Arendal vant den nasjonale potten i Eurojackpot på en million kroner, og et reisegavekort på 100 000 kroner og ble veldig glad.

Det var ingen som prikket inn 5+2 tall fredag 12.mai. Dermed vokser potten seg større og fredag 19. mai vil førstepremiepotten være på ca. 384 millioner kroner. I tillegg er det ca.21 millioner kroner i den norske andrepremiepotten.

Spill Eurojackpot her!

Hver fredag trekkes i tillegg til hovedtrekningen også en norsk vinner som kan glede seg over ny status som millionær. I tillegg til 1 million kroner vinner også den heldige spilleren et reisegavekort på 100.000 kroner!

Fredag 12. mai var det Allan Mathiesen fra Arendal sin tur til å være heldig. Allan var på jobb i Danmark hvor han arbeider med livbåter for båter og off-shore installasjoner, og han vant den nasjonale premien på en million og reisegavekort på 100 000 kroner.

- Nå ble jeg tatt på senga her! Wow! Å herregud, en million. Nå ble jeg litt tam og matt jeg, sier han stille.

49 -åringen hadde ikke regnet med å vinne i Eurojackpot en fredag kveld i mai, så mye var sikkert.

Nå er du millionær, hvordan føles det?
- Det føles helt snålt. Det eneste jeg vet er at jeg skal jeg kjøpe ny bil til begge døtrene mine. Jeg sitter på jobb i Danmark og jobber, så jeg ble litt... Nei nå ble jeg helt... Jeg må bare hente to av kollegaene mine, sier han og ler, og da han kommer tilbake til telefonen må budskapet gjentas for den glade vinneren.

- Tusen takk, sier Allan Mathiesen fra Arendal fornøyd. 

Kanskje blir du en heldig Eurojackpot-millionæren 19.mai? Husk å levere kupongen innen klokken 19.00 fredag! Lykke til!

Spill Eurojackpot her!

PS: Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får 5 prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)