Eurojackpot i kveld: Ca. 404 millioner i 1. premiepotten

Eurojackpot i kveld: Ca. 404 millioner i 1. premiepotten

SJOKK: Slik kan det se ut om man vinner stort i Eurojackpot.

Illustrasjonsbilde: Adobe Stock

Eurojackpot i kveld: Ca. 404 millioner i 1. premiepotten

Det er klart for ukas første Eurojackpot-trekning på tirsdag. 1. premien har økt siden sist trekning og er nå på ca. 404 millioner kroner. 

Det er gått en måned siden lanseringen av Eurojackpot-trekning på tirsdager. Én ekstra trekning i uka betyr blant annet dobbelt så mange vinnermuligheter, og at 1. premien vokser fortere. Ingen spillere har så langt tatt 1. premien på en tirsdag men det kan skje tirsdag.

To nye Eurojackpot-millionærer 

Fredag fikk vi to nye Eurojackpot millionærer. Asgeir Granheim fra Toten i innlandet tok den nasjonale premien på 1 million kroner og en kvinne fra Nesodden i Viken vant 3. premie. 

Kvinnen fra Nesodden klarte å prikke 5 +0 rette, og delte 3. premien med tre andre spillere. Det gav en premie på 1 879 825 kroner. 

– Wow! Tusen takk, jeg er ganske shaky nå, sa kvinnen. 

- Det føles uvirkelig. Jeg hadde aldri forventet dette, fortsatte hun.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Du verden for en fin start på våren

Asgeir Granheim (67) fra Toten var hjemme og så sluttspillet i ishockey mellom Stavanger Oilers og Storhamar på TV-en fredag kveld. Granheim ble brått avbrutt og fikk en pause fra kampen da Telefonen fra Hamar ringte med gode nyheter. 

– Gratulerer du har vunnet den nasjonale premien i Eurojackpot på 1 million kroner!

Det ble helt stille i telefonen før den målløse vinneren fikk summet seg.

–... javel? haha! Det var jo veldig koselig, kommenterte Granheim etter litt. 

– Du verden for en fin start på våren! Det blir en fin gave til meg selv og ei jeg er glad i, fortsatte Granheim.

Tirsdagens premiepotter

Neste trekning i Eurojackpot er altså tirsdag 26. april. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 404 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 18 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120