Ingen Eurojackpot-vinner i sikte

Ingen Eurojackpot-vinner i sikte

VENTER: Vi speider fortsatt etter noen som prikker inn 5 + 2 og tar den gigantiske potten i Eurojackpot.

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Ingen Eurojackpot-vinner i sikte

For femte uke på rad tok ingen førstepremien i Eurojackpot. Potten blir dermed stående på 90 millioner euro - 850 mill. kroner etter dagens kurs.

Fredag 22. juni skjedde det samme som de foregående fire fredagene: Ingen tok førstepremien. Den gigantiske førstepremiepotten venter dermed fortsatt på en eller flere spillere som klarer å prikke inn fem hovedtall og to stjernetall. 

Her er trekningsresultatene for Eurojackpot

90 millioner euro

Potten blir dermed stående på premietaket, som er 90 millioner euro. Omregnet til den nåværende kronekursen blir det cirka 850 millioner kroner - ettersom den norske kronen har styrket seg litt i forhold til euroen siden vi nådde premietaket i mai.

Spill Eurojackpot her før fredag kl. 19.00

Solid andrepremiepott

11 spillere hadde 5 + 1 rette fredag 22. juni, og de får hver en premie tilsvarende 20 millioner kroner. Så mye penger blir det siden førstepremiepotten er i premietaket. Da overføres en stor premiepott til andrepremie. 

Fredag 29. juni vil den samlede andrepremiepotten være på cirka 261 millioner kroner. 

Millionpremie til Akershus

Det var en kvinne fra Langhus i Akershus som ble trukket ut som vinner av den nasjonale millionpremien pluss reisegavekortet på 100.000 kroner denne fredagen. Vi fikk ikke svar hos damen fredag kveld, men lørdag traff vi en kvitrende glad stemme i den andre enden.

- Stemmer det? 

Kvinnen hadde sett de ubesvarte anropene, sjekket hvor 625 60 000 hører hjemme og lest på nettsiden, men trengte den ekstra bekreftelsen.

- Jeg er helt skjelven, jeg. Det er jo helt fantastisk, sa kvinnen, som ikke hadde noen konkret plan med premien.

Alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping er med i trekningen av denne premien hver fredag.

Spill Eurojackpot her før fredag kl. 19.00

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

(Maksimal førstepremiepott 90 mill. euro. Gjeldende kurs på trekningsdag)