Sjekk hvilke Lotto-rekker som er mest populære

Sjekk hvilke Lotto-rekker som er mest populære

TOPP 10: Disse Lotto-rekkene spilles aller mest.

Illustrasjon: Henning Kristoffersen

Sjekk hvilke Lotto-rekker som er mest populære

Hver lørdag leverer nær 2000 av dere nøyaktig samme Lotto-rekke. Her er de mest spilte!

Mange Lotto-spillere har en forkjærlighet for spesifikke mønstre og tallkombinasjoner på Lotto-kupongen.

For de mest populære rekkene, er det nærmere 2000 av dere som venter i spenning på å se om de skal gå inn med sju rette på lørdagskvelden.

Lever din Lotto-lykkekupong!

 

Så mye ville du vunnet

Den aller mest spilte rekka, er enkle 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7*. Ellers er annet hvert tall, diagonaler og de sju siste tallene opp til og med 34 blant de mest populære rekkene lørdag etter lørdag.

Men om du virkelig drømmer om å bli Lotto-millionær, er nok ikke disse rekkene de beste å gå for.

Lørdag 8. januar var det for eksempel hele 1715 rekker med tallene 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 som ble levert inn. Dersom disse hadde blitt trukket ut som de sju hovedtallene, ville det bare gitt en uttelling på 8.620 kroner per leverte rekke.

Hvilken rekke er din drømmerekke? Noen bruker kjente og kjæres bursdagsdatoer som sine favoritter, mens andre velger tilfeldige.

Det er selvfølgelig helt tilfeldig hvilke tall som trekkes ut i Lotto fra uke til uke. Dermed er sjansen for å få sju rette like stor, uavhengig av hvilke tall du velger deg. I snitt får vi tre nye Lotto-millionærer hver lørdag, som vinner i underkant av 5 millioner kroner hver.

Likevel, det er noen tall som fram til nå er blitt trukket ut flere enn andre. Sjekk hvilke det er snakk om her!

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00.

 

Tre ekstra millionærer

Pssst! Lørdag 18. februar gir vi deg tre ekstra sjanser til å bli Lotto-millionær. Da trekker vi nemlig ut tre ekstra Lotto-spillere, som vinner 1 million kroner hver.

For å bli en av de ekstra millionærene, trenger du slett ikke å ha sju rette i Lotto! Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle Lotto-rekker som er med i Lotto-trekninga 18. februar.

Dermed kan du bli Lotto-millionær uten å ha et eneste rett tall!

Spill 5-ukers Lotto for å bli med i trekninga.

(Vinnersjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Vinnersjansen for å bli trukket ut som en av de tre ekstra Lotto-millionærene er ca. 1: 5,2 mill. per rekke.)

* Oversikten over de mest spilte rekkene er basert på leverte rekker i 2016 + den første uka i 2017.