Seks ble millionærer i årets første Lottotrekning

Seks ble millionærer i årets første Lottotrekning

GLEDE: Det var en gallapyntet May Lisbeth Midtgård Myrvang som ledet kveldens Lottotrekning.

foto: Sverre Houmb

Seks ble millionærer i årets første Lottotrekning

Det var seks heldige spillere som hver vant 2,5 millioner i Lotto.- Den telefonen fra Norsk Tipping er telefonen du tror du aldri får, og at det bare er andre som får den, men i dag var det pikakadø min tur, sier den glade karen fra Sandnes.

Det var hele seks spillere som ble Lottomillionærer den første lørdagen i det nye året. De heldige vinnerne var fra henholdsvis Sandnes, Laksevåg, Heggedal, Alta, Elnesvågen og Mosjøen, og de vant 2,5 millioner hver.

Kvinne  (37) fra Asker

Hvordan føles det å bli millionær.

-WOW! Det er helt utrolig. Så utrolig gøy. Nå må jeg jo feire med barna og mannen min og skjenke meg litt rødvin. Jeg har jo drømt om å vinne, så nå blir det nok huskjøp, sier den glade Heggedalskvinnen som ønsker å være anonym.


Mann (60) fra Alta 
- Jeg satt og ventet på deg, skjønner du. Jeg har ventet lenge. Dette passet bra for jeg har akkurat begynt å planlegge pensjonen min. Jeg har også vært trofast Norsk Tipping-spiller, og dette passet så utrolig bra. Fruen sier at "nå skal vi feire", så det blir nok en kald øl i kveld, sier den glade Altaværingen, som ønsker å være anonym.

Kvinne (75) Elsnesvågen
-Gud i himmelen, hadde du vært her nå så skulle du fått en klem. Å gud for en overraskelse. Dette har jeg ventet på i så mange år. Jeg spiller ei fast rekke som jeg alltid leverer. Jeg bukker og takker og neier og alt sammen. Mannen min er bak her og lurer på hva det er, så nå må jeg nok snakke litt med ham. Dette var moro, sier den blide damen fra Elnesvågen som ønsket å være anonym.

Mann (50) fra Sandnes
- Å fytti katta! Tusen takk! *Latter i bakgrunnen*  Den telefonen fra Norsk Tipping er telefonen du tror du aldri får, og at det bare er andre som får den, men i dag var det pikakadø min tur, sier den glade karen fra Sandnes som ønsket å være anonym.

Gratulerer så mye, skal du finne på noe moro?
- Du, nå blir det feiring. Jeg tar med vennene til et annet land. Du vet jeg har hytte på JørpeLAND, så den der sparer jeg masse på, sier han og gliser *vennene hoier i bakgrunnen*.  Nei da, det blir kos med venner, garantert, sier den blide karen som lovet å feire med vennene natt til søndag. Mannnen ønsker å være anonym.

Mann (42) fra Mosjøen

Gratulerer som millionar, hvordan føles det?
Det er uvirkelig. Jeg sitter og ser på en film her og dette må nok synke inn litt. Jeg spiller jo stort sett bare for å levere, men dette kommer godt med, for jeg skal flytte og kjøpe ny bolig om ikke lenge, sier mannen, som ønsker å være anonym.


Mann (26) fra Laksevåg
Det var ikke mulig å oppnå kontakt med mannen lørdag

Disse Lotto-tallene ble trukket ut lørdag:

3 - 6 - 8  - 11 - 17 - 19 - 21

Tillegstall:

5

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00 så er du med både på SuperLotto og vanlig Lotto!

(Sjansen for å få syv rette i Lotto er 1:5,4 mill. per rekke.)