Fire nye Lottomillionærer kan feire

Fire nye Lottomillionærer kan feire

FLAKS: Reidar Buskenes ledet Lotto-sendingen der vi også trakk en ekstra Lottomillionær. Det ble en spiller fra Hole i Buskerud som vant en million. Dette var den siste millionvinneren av totalt fem ekstra Lottomillionærer i denne kampanjen.

foto: Sverre Houmb

Fire nye Lottomillionærer kan feire

Det var fire nye heldige vinnere i lørdagens Lotto-trekning. En kampanjevinner og tre ordinære Lotto-millionærer, og kampanjevinneren fra Hole lovet å feire grundig sammen med kona.

Vi fikk i kveld fire nye Lottomillionærer.

Den siste Lottovinneren ble trukket utenom den ordinære trekningen i kveld, og kommer fra Hole i Buskerud. Han vant en million kroner, og dette var den siste millionvinneren av totalt fem ekstra Lottomillionærer i denne kampanjen.

- Åh! Er det sant? Jeg er minstepensjonist, så dette kommer godt med, sier mannen fra bilen sin med telefon på høyttaler. Kona skyter kjapt inn fra siden:
- Så negativ som jeg har vært i alle år til at mannen min spiller. Dette er jo fantastiske nyheter, nå må jeg takke både ham og deg, sier hun og ler. 

Mannen er ikke i tvil om hva som skulle skje videre.

- Det blir nok feiring og et glass rødvin i kveld. Vi har håpet å ta en tur til Amerika for min kone er egentlig amerikansk statsborger, men vi har ikke vært der på noen år. Jeg visst ikke om jeg skulle tippe eller ikke i går, men heldigvis gjorde jeg det, sier den nybakte millionæren fra Hole i Buskerud. Han var den siste av totalt fem ekstra Lottomillionærer vi har trukket i kampanjetrekninger de siste fem ukene.

Kveldens største vinner var en spiller fra Nord-Trøndelag som hadde levert et Lotto-system to ganger, så i alt vant mannen fra Høylandet 7.588.590 kroner.

- Ja, jeg hadde levert litt ekstra denne gangen. Jeg er helt skjelven her, og har ikke noe mer å si, sier mannen som ønsker å være anonym.

En heldig vinner fra Bergen vant også i kveld. 3.695.000 kroner vant mannen.
- Jeg har hatt den samme kupongen i mange år og leverer den fast. Jeg ønsker å hjelpe meg selv og andre, sier mannen, som også ønsker å være anonym.

Den siste vinneren, en spiller fra Meråker i Nord-Trøndelag kunne melde at han var litt slått ut av nyheten, men at han så frem til å bli gjeldsfri, og kunne sikre barnas fremtid på en best mulig måte. Mannen ønsket å være anonym.

Vi gratulerer!

Dette er kveldens vinnerrekke i stigende rekkefølge: 4 - 9 - 14 - 29 - 30 - 33 - 34

Tilleggstall: 28

Vi gratulerer!

(Vinnersjanse for sju rette er ca. 1:5,4 millioner per rekke. Vinnersjansen i SuperLotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)