12 delte Lotto-millionene

12 delte Lotto-millionene

7 RETTE: Det var hele 12 spillere som delte hovedpotten på over 14 millioner kroner lørdag 12. desember.

Foto: Kjersti Skåret

12 delte Lotto-millionene

To Lotto-spillere kan glede seg over å ha vunnet neste fem millioner kroner hver lørdag 12. desember. Et andelslag på 10 heldige spillere delte resten av hovedpotten på over 14 millioner kroner.

Etter Lotto-trekningen lørdag 12. desember ble altså førstepremiepotten på godt over 14 millioner kroner fordelt på to vinnere og et andelslag. 

De trukne tallene lørdag 12. desember: 1-4-5-14-16-26-34

Tilleggstall: 6

Glad Liverpool-fan fra Sogn og Fjordane

Den første millionvinneren vi fikk kontakt med lørdag kveld var en mann fra Sogn og Fjordane. Han innkasserte en flott premie på 4.884.960 kroner.

- Kutt ut! Er det sant? Ja, nå går pumpa her du, sier mannen som satt og så på fotballkamp og håpte på at Manchester United skulle tape, når Norsk Tipping ringte.

Det ble raskt klart hva Lotto-premien skulle bringe.
- Vi vestlendinger må jo ha båt, så en cabincruiser blir det nok til sommeren. Det blir nok også en skikkelig ferie på oss med hele familien, sier den blide 45-årige familiefaren fra Sogn og Fjordane. Han leverte en 5-ukerskupong med vinnerrekka på Rema 1000 Deknepollen 12. november.

 

Mann fra Aust-Agder

Den andre spilleren som hadde sju rette etter kveldens Lottotrekning var en mann i 50-årene fra Iveland i Aust-Agder. I tillegg til 1. premien hadde han også en 4. premie, og vant til sammen 4.885.070 kroner. Han kan dermed vente seg en usedvanlig fin jul i år. 

 

Vinnerkupongen hadde gått i søpla

Norsk Tipping fikk endelig tak i den heldige mannen på søndag, etter å ha ringt mange ganger siden tv-trekningen lørdag kveld.

- Dette er heil vilt, utbrøt vinneren. Jeg satt egentlig bare og irriterte meg over at jeg ikke hadde vunnet noen ting denne gangen heller, og kupongen var for lengst gått i søpla. Da jeg begynte å lese om vinneren fra Aust-Agder på nettet, fikk jeg beskjed av kona å plukke opp kupongen fra søpla og sjekke en gang til. Og der var jo vinnerrekka allikevel, lo den fornøyde mannen.

Den nybakte Lotto-millionæren kunne fortelle at premien skulle gå til barna, noe gjeld, og resten skulle han ha som en god buffer i hverdagen. Vinnerkupongen ble levert på Narvesen Vennesla 11. desember.

  

Andelslag tok siste del av potten

I tillegg til de to vinnerne var det et andelslag på 10 personer som delte 1/3 av førstpremiepotten. De vi forvente seg en flott premie på 500.606 kroner hver:

  • Mann i 40-årene fra Lillesand i Aust-Agder
  • Kvinne i 40-årene fra Gjesdal i Rogaland
  • Mann i 50-årene fra Oslo
  • Mann i 50-årene fra Trondheim i Sør-Trøndelag
  • Mann i 40-årene fra Larvik i Vestfold
  • Mann i 30-årene fra Fjell i Hordaland
  • Mann i 40-årene fra Oslo
  • Mann i 50-årene fra Averøy i Møre og Romsdal
  • Mann i 50-årene fra Fredrikstad i Østfold
  • Mann i 70-årene fra Oslo

 

Vant i sin egen kiosk

Den eneste kvinnen i blant andelslagsvinnerne lørdag kveld var Jill Diane Solli (47) fra Ålgård i Gjesdal kommune. Hun leverte vinnerkupongen hos Ålgård bua i Ålgård, hvor hun også er eier.

- Så fantastisk! Dette er helt rått! Nå blir det en god dag på jobb i morgen, utbrøt den glade vinneren. Premien vil hun bruke på ekstra fine julegaver, og til oppussing av hytta. 

 

Årets siste SuperLotto

Neste lørdag, altså 19. desember er det duket for siste runde med SuperLotto i 2015, og med 36 millioner i potten. Det betyr at mellom 1 og 36 heldige spillere vil dele denne enorme premien og kan dermed starte julefeiringen på alvor.

Les her hvordan du kan få ekstra mange vinnersjanser i SuperLotto neste lørdag!

Spill Lotto her!

(Vinnersannsynlighet SuperLotto 19.12: Ca. 1:200 mill per rekke. Vinnersannsynlighet ordinær Lotto: Ca. 1:5,4 mill per rekke.)