Briljerer brennhet King også på landslaget?

Briljerer brennhet King også på landslaget?

I KJEMPEFORM: Joshua King har imponert for Bournemouth i høst. Scorer han mot Slovenia lørdag?

Foto: NTB/Scanpix

Briljerer brennhet King også på landslaget?

Joshua King har gnistret Premier League. Fortsetter Bournemouth-spissen målshowet når Norge møter Slovenia på Ullevaal lørdag?

Joshua King har levert storspill for Bournemouth de siste kampene. Spissen kommer til landslaget fra to scoringer i 4-0-seieren mot Watford. King & Co. ligger på sjetteplass i Premier League før Nations League-oppholdet.

Sist Joshua King scoret med flagget på brystet var i privatlandskampen mot Panama på Ullevaal 6. juni. Han satte inn kampens eneste mål da Norge vant 1-0.

Er det duket for King-scoring igjen lørdag?

Her kan du levere Langoddsen

Lagerbäck uten tap på Ullevaal

Norge åpnet Nations League med 2-0 over Kypros i første kamp. Deretter ble det 0-1-tap borte mot Bulgaria. Lars Lagerbäck har ikke tapt på Ullevaal-gresset som norsk landslagssjef.

- Det er gode muligheter for seks poeng. Vi har fortsatt ikke tapt på Ullevaal etter at jeg og Perry tok over og det er noe vi virkelig skal bygge videre på. Jeg tror vi har bra sjanser, men som mot Bulgaria kan også dominere en kamp uten å vinne. Det er litt lettere å spille hjemme og så håper jeg mange av våre supportere kommer hit og støtter oss. Det gir også en fordel, sier Lars Lagerbäck til fotball.no.

Bulgaria onsdag

I Norges gruppe har Bulgaria, som Norge møter på Ullevaal onsdag, full pott etter to kamper. Deretter følger Norge og Kypros med tre hver. Lørdagens motstander Slovenia har tapt begge sine kamper.

I tillegg til Norge-Slovenia, er det mange andre kamper i Nations League på Langoddsen.

Hvem tror du vinner?

Her kan du levere ditt spill