MegaMillionFlax: Vant 3 mill. - tar det som bursdagspresang

MegaMillionFlax: Vant 3 mill. - tar det som bursdagspresang

VINNER: - Det hele var litt uvirkelig, men det var veldig gøy, sier kvinnen som vant tre millioner kroner på et Flax-lodd 21. august.

foto: Trine Hisdal/Norsk Tipping/

MegaMillionFlax: Vant 3 mill. - tar det som bursdagspresang

- Jeg har bursdag nå i disse dager, så premien tar jeg som bursdagspresang, sier tremillioner-vinneren som skrapte MegaMillionFlax. 

Først vant Porsgrunn-kvinnen 1000 kroner på MegaMillionFlax. Da løste hun inn premien og kjøpte et nytt lodd - dermed vant hun 3 millioner kroner. 

Uvirkelig og gøy

-  Det er en spesiell følelse ja, det er det, sier den blide kvinnen og humrer når Norsk Tipping ringer for å gratulere med Flax-premie på hele tre millioner kroner. 

- Jeg var innom Rema 1000 på Down Town i Porsgrunn og byttet inn i et nytt lodd som jeg skrapte hjemme, og vet du, jeg måtte få noen til å dobbeltsjekke loddet for meg. Det hele var litt uvirkelig, men det var veldig gøy, sier kvinnen som har MegaMillionFlax som sitt favorittlodd. 

Skrap Flax her

Lite søvn - masse glede

- Jeg har sovet litt dårlig i natt med det er det verdt. Dette var alle tiders, særlig fordi jeg har hatt en drøm om å kjøpe bolig, så det blir nok boligkjøp ganske snart.  Jeg fyller år i disse dager, så dette passer veldig godt. Jeg tar premien som bursdagspresang, sier den fornøyde vinneren. 

Vi gratulerer! 

Skrap Flax her

Vinnersannsynlighet MegaMillionFlax: 1: 500.000