eurojackpotvinnerhistorie

Millionær i 20-årene: -Nå skal det pinadø feires!

En heldig mann i 20-årene fra Notodden vant 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner i Eurojackpot! -En drøm som går i oppfyllelse!

EUROJACKPOT-MILLIONÆR: Drømmen om å reise til Maldivene blir nå virkelighet for den ferske millionæren fra Notodden!
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:17. mars 2017Endret:2. januar 2023

-Nå tuller du? Jeg vet ikke helt om jeg tror på deg!

Den unge mannen fra Telemark er svært overrasket over sin nye millionærstatus. 

-Dette var kjempemoro! Jeg tror jo på deg men så tror jeg ikke på deg likevel, ler mannen som virker noe forfjamset over en slik beskjed over telefon fredag kveld.

Spill Eurojackpot her!

Skjelven

Den ferske Eurojackpot-millionæren kjøpte sin fem-ukers kupong på internett onsdag 22.februar. Han kan fortelle at han aldri har vunnet noe mer enn 45 kroner.

-Ja nå er jeg helt skjelven. Dette er jo det jeg har drømt om hele tiden! Nå skal det pinadø feires i kveld!

Hver eneste fredag trekker vi en egen norsk millionvinner i Eurojackpot. I tillegg til 1 million kroner på konto, får vinneren også et reisegavekort på 100.000 kroner. 

Kanskje du er den neste Eurojackpot-millionæren? Spill her!

Ut å reise

Den nybakte millionæren sier premien kommer godt med og at det skal bli godt å få nedbetalt noe gjeld. I tillegg setter han stor pris på reisegavekortet som virkeliggjør hans andre drøm.

- Ja nå skal jeg ut å reise, det blir helt klart enten Mauritius eller Maldivene! Fyttigrisen dette er kjempemoro, sier den glade vinneren.

Vi gratulerer!

Her kan du lese mer om den norske millionpremien i Eurojackpot! 

PS!

Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler