Emilie ble Flax-millionær: -Trodde jeg skulle besvime

Emilie ble Flax-millionær: -Trodde jeg skulle besvime

FLAX: Emilie Tangen Moe (20) fra Heimdal hadde skikkelig flaks med Flax.

foto: Privat

Emilie ble Flax-millionær: -Trodde jeg skulle besvime

- Dette er helt fantastisk.  Jeg kommer aldri til å glemme denne julen, sier Emilie Tangen Moe (20) fra Heimdal fornøyd, etter å ha blitt millionær med Flax. 

- Dette føles veldig uvirkelig, sier Emilie Tangen Moe (20) fra Heimdal. Hun ble Flax-millionær 3. juledag. 


Skrapte med familien

Emilie hadde vært i Trondheim og kjøpte med noen Flax-lodd hjem.
- Jeg kjøpte MillionFlax-lodd på City Lade i Trondheim, og satt hjemme i stua og skrapte med familien min. Jeg ble brått ganske satt ut, så da resten av familien så på meg skjønte de nok ikke så mye, sier tjueåringen og ler.

- Jeg skrapte og så at det sto tre millionsymboler på loddet, og det var så snodig. Jeg tenkte, "Nei, dette kan ikke være sant", og jeg telte nuller igjen og igjen, sier den tjue år gamle Heimdal-jenta. 


Det skjedde lell

 - Jeg jobber selv i butikk, og hver gang jeg selger et lodd så tenker jeg at det er nesten umulig å vinne, men så skjedde det lell!

- Det var veldig gøy, men jeg var ganske i sjokk etter at det gikk opp for meg. Jeg trodde faktisk at jeg skulle besvime, sier Heimdal-jenta og ler godt.  

 

Ut på tur 

- Jeg har planlagt en reise til Asia og Australia som skal vare et par måneder. Det er en tur jeg har planlagt lenge så jeg reiser 22. januar.  Jeg hadde akkurat skaffet meg en ekstrajobb i tillegg til den vanlige jobben min for å finansiere turen, så nå har jeg to jobber for å skaffe penger til turen og samtidig spare til bolig, sier den flittige 20-åringen. 

- Nå trenger jeg ikke stresse riktig så fælt med penger til turen eller egenkapital til fremtidig boligkjøp heller, og det føles godt, sier den hardtarbeidende jenta som fikk en uventet overraskelse. Jeg skal så klart også dele litt med familien min. Jeg kommer aldri til å glemme denne julen, sier Emilie Tangen Moe (20) fra Heimdal glad.

Vi gratulerer!  

Skrap MillionFlax her 

Du kan vinne opp til en million med MillionFlax. Fysisk MillionFlax får du hos din kommisjonær.


Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000 (pris kr. 25.- )