Jublende Nabolagetvinnere fra øst til vest

Jublende Nabolagetvinnere fra øst til vest

VINERLYKKE: Kveldens Nabolaget-trekning ga mange lykkelige vinnere.

ill: Privat

Jublende Nabolagetvinnere fra øst til vest

- Jeg hadde mest tenkt å slutte å spille, men det var bra jeg ikke gjorde det, sier den glade million-vinneren fra Hauglandshella.

- Nei! Å tusen takk. Jeg har ingenting å si jeg, sier den glade millionvinneren fra Hauglandshella og ler.

- Jeg hadde mest tenkt å slutte å spille jeg, med det var bra jeg ikke gjorde det. De pengene kommer godt med. Dette var veldig, veldig greit. Jeg har vunnet noen titusener en gang tidligere men har aldri vært i nærheten av slike summer, sier millionvinneren fra Hauglandshella glad.

Gratulerer så mye, skal du feire?
- Jeg tør ikke feire før jeg ser pengene på konto. Dette var fullstendig fantastisk. Nå skal jeg fikse huset og så skal søsteren min få litt, sier den lykkelige vinneren fra Hauglandshella som ønsket å være anonym.Hun hadde kjøpt en fem-ukers Nabolaget-kupong på Joker Hanøy.

Naboene vant minst 100.000 kroner hver

Millionvinneren fra Hauglandshella sine fem nærmeste naboer som også hadde spilt Nabolaget, vinner 100.000 kroner hver. Det ble faktisk bare tre naboer som vant 100.000 kroner, for Linda Langøy hadde vært ekstra lur, og levert to ganger.

Linda Langøy (53)  Hauglandshella

- Hæ! E du gal? Dette blir en ekstra vinflaske eller to i kveld, sa den glade vinneren- Hun lo godt da Norsk Tipping ringte. 

- Jeg er på seminar på Voss, så dette er jo ekstra gøy nå, sier den blide vinneren som hadde levert to kuponger på Joker Hanøy, og dermed vant hele 200.000 kroner. Hun lovte en hyggelig feiring blant gode kollegaer utover kvelden.

nabolag1

FORNØYD: Linda Langøy fra Hauglandshella vant 200.000 kroner
 i Nabolaget fredag kveld og ble veldig glad.

 

 

Kjell Strand (53) Hauglandshella

- Nei, kan du! Si det en gang til, sier Kjell Strand fra Hauglandshella og ler.

- Ja det var en god overraskelse. Jeg får feire i morgen. Da skal jeg til Liverpool og se fotball, sier Kjell Strand som  altså vant 100.000 kroner i Nabolaget, og hadde kjøpt kupongen sin på Coop Prix i Strusshavn.

Kvinne (53) Hauglandshella

Det var ikke mulig å komme i kontakt med kvinnen fredag kveld. 

Kvinne (57) Hauglandshella

Det var ikke mulig å komme i kontakt med kvinnen fredag kveld. 

 

De fem andre vinnernabolagene befinner seg her:

  • Stathelle

  • Hafslundsøy

  • Røyneberg

  • Askim

  • Brandval

Det var ikke bare i Hauglandshella naboene kunne juble. Fem andre vinnernabolag ble nemlig trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 10.000 og 50 kroner.


Kvinne (54) Askim

Gratulerer så mye med 100.00 kroner i Nabolaget-premie.
 - Tusen takk! Dette var en veldig hyggelig melding! Jeg har akkurat vært inne og sett på premievarslingen, og turde ikke å gå ut av sida igjen. Sønnen min ba meg ta en skjermdump, sier hun og ler godt.

 Skal dere feire i kveld?
- Nei, vi driver akkurat og ommøblerer. Vi skal nok putte pengene i en sparekonto. Jeg må bare si at jeg er utrolig glad nå, sier kvinnen fra Askim, som ønsker å være anonym. Hun hadde kjøpt kupongen på Joker.


Kvinne (61) Brandval

- Å hjelpe mæ! Det var en skikkelig opptur. Vi må nok sprette korken i kveld. om det ikke er så ofte vi gjør det.  Det var kjempefint,og skikkelig artig. Vi skal sikkert reise på noen  turer utpå høsten, gubben og je, sier den blide damen fra Brandval, som altså hadde kjøpt Nabolaget-kupongen sin på Extra Kirkenær i Grue.

Norsk Tipping lykkes ikke å komme i kontakt med følgende  vinnerne av 100.000 kroner fredag kveld. 


  • Mann (26) Stathelle
  • Mann (44) fra Hafslundsøy
  • Mann (42) Fra Røyneberg

 

Spill Nabolaget på mobil og nettbrett, eller på desktop for å være med på de daglige trekningene.

Hvem får din grasrotandel? Gi bort fem prosent av innsatsen!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)