Sparte Pengedryss-loddet til slutt: Vant en halv mill.

Sparte Pengedryss-loddet til slutt: Vant en halv mill.

HELDIG: Med toppremie i 20X Pengedryss tok Vigdis Wanvik et langt steg opp fra småsummene hun vanligvis vinner når hun kjøper skrapelodd: – En utrolig morsom opplevelse, sier hun.

Foto: Privat

Sparte Pengedryss-loddet til slutt: Vant en halv mill.

Vigdis Wanvik (65) fra Ranheim trodde knapt sine egne øyne da hun skrapte frem toppremien på 20X Pengedryss.

– Det ble helt fest i hodet. Gleden stod i taket. Jeg klarte ikke helt å skjønne det før jeg dro for å veksle inn loddet, sier Vigdis Wanvik (65) om premien hun skrapte frem på 20X Pengedryss. Den heldige vinneren med adresse på Grilstad Marina forteller at hun har en rutine hvor hun kjøper noen fysiske skrapelodd av og til.

– Det har jeg gjort i vel to år nå. Jeg syns det er så spennende, selv om det stort sett bare blir små summer.

Fredag 12. november var det imidlertid ett lodd som stakk seg ut. Der lå det nemlig 500 000 kroner i skrapefeltet og ventet.

– Jeg måtte stoppe halvveis og spare det til slutt, humrer Wanvik.

– Jeg har aldri vunnet et så stort beløp før. Jeg landet vel egentlig ikke før jeg kom i butikken for å heve premien, det tok to dager. Hun som stod bak kassen mistet helt munn og mæle, forteller hun.

Hun fortsetter:

– Det er klart det er hyggelig med en sånn gevinst rett før jul. Nå skal det feires litt med noe godt i glasset.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Håper på bedre rente

På spørsmål om hva hun vil bruke premien på, sier Wanvik at hun gleder seg til å gi julegaver til barn og barnebarn.

– Ellers håper jeg at renta kan bli bedre i banken på innskudd, sier hun lurt, og legger til at mye av premien nok vil gå til sparing.

– Dette var en utrolig morsom opplevelse. 

Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Valentinlyst.

Norsk Tipping gratulerer!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265
  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)
  • Antall millionærer i 2020: 51
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)