Oh my dog! Ny (L)OTTO-film

Oh my dog! Ny (L)OTTO-film

Den første filmen om Otto vant Gullfisken for 2020. Nå er den nyeste filmen nettopp lansert. Se alt om den firbeinte sjarmøren her.

I februar 2021 gikk en Norsk Tipping-film helt til topps i den prestisjetunge Gullfisken-kåringen for første gang siden 2002. Vinnerfilmen var den første reklamen i serien om hunden Otto; en hund hvis liv brått blir litt annerledes når familien hans vinner i Lotto.

Innleveringsfrist Lotto: Lørdag klokka 18.00.

Livet som (L)OTTO-millionær

Det er laget en rekke filmer om Otto, og om hvordan hverdagen som millionærhund plutselig blir litt annerledes. Filmene har fått en varm mottakelse fra det norske folk, og mange er blitt glade i Lotto-hunden Otto.

Nederst i denne artikkelen ligger flere av reklamefilmene, og vi har i tillegg fått bli med Otto bak kulissene på innspilling.

Bli med Otto på spa

I siste film ut blir Otto sendt på spa. Dette byr på forvirring for en som i bunn og grunn bryr seg mest om de enklere tingene i livet, som et godt kjøttbein og å bli klødd på magen. 

Nyt filmen! Se den øverst i artikkelen.

Innleveringsfrist Lotto: Lørdag klokka 18.00.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Den første filmen i serien om Otto

 

Visning


Otto på restaurant


Her bor Otto

 

Nabo


Behind the scenes med Otto

 

Verdal'n:

 

Stakkars meg


Stakkars meg 2

 

Nakenspa

 

Les også: (L)OTTO-millionærer er ikke som andre millionærer.

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 11 509 409
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 190
  • Antall millionærer i 2019: 179 (inkludert andelsbankvinnere og andelslagvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 29 455 620 kr