Slik føles det å få 30 mill. på konto

Slik føles det å få 30 mill. på konto

MANGEMILLIONÆR: Sjekk hvordan det har vært for vinnerne av den store VikingLotto-potten i ettertid.

Illustrasjon: Colourbox

Slik føles det å få 30 mill. på konto

Husker du den gigantiske rekordpotten i VikingLotto i høst? Sjekk hvordan det var for mangemillionærene å få pengene på konto.

Rekordpotten på 510 millioner kroner ble delt av en danske og et norsk andelslag 17. august. Nå forteller noen av de norske vinnerne om hvordan det var å få så mange millioner inn på kontor.

- Det var allerede dagen etter at det plutselig tikket inn en melding på mobilen fra banken. Der stod det at det hadde kommet inn 30,5 millioner kroner på bankkontoen min. Da begynte jeg å grine igjen, så jeg satt i et busskur å gråt. Det var bare helt surrealistisk, minnes den heldige kvinnen fra Bærum.

Prøv lykken i VikingLotto - Spill her!

 

Sendte screenshot av nettbanken til kona

En mann i 30-årene fra Romerike var også blant de heldige i andelslaget denne kvelden.

- Dagen etter gikk jeg på et kjøpesenter for å kjøpe meg nye sko. Før jeg skulle betale tenkte jeg at jeg fikk sjekke nettbanken min for å se hvor mye penger jeg hadde. Jeg ble helt sjokkert da jeg så beløpet som stod der, jeg måtte ta en screenshot å sende til kjærringa. Det var så mange nuller!

SE VIDEO FRA VINNERSAMTALENE HER!

Etter at han ble mangemillionær har han kjøpt seg nytt hus. Og snart blir det ferietur på et cruiseskip med hele familien.

- Men jeg ser fortsatt på kiloprisen når jeg handler i butikken, så det ordtaket om at Lotto-millionærer ikke er som andre millionærer stemmer faktisk, sier han og gliser.

Husk å lever VikingLotto!

 

Har senket stressnivået

Kvinnen i 40-årene fra Bærum har heller ikke tatt helt av etter storpremien på sensommeren.

- Jeg har kjøpt hus og ny bil. Også har jeg kjøpt Liverpool-tur til den nærmeste familien. Jeg syns også det er utrolig fint å ha muligheten til å gi litt bedre bursdagsgaver til folk. Jeg merker også at stressnivået har senket seg, det er veldig deilig å vite at man er sikret økonomisk resten av livet, forteller hun.

Kvinnen fra Bærum og mannen fra Romerike delte den enorme premien med:

  • Tre menn fra Oslo
  • To menn fra Oppland
  • En kvinne fra Oppland
  • En mann fra Hordaland
  • En mann fra Sør-Trøndelag

(Vinnersannsynlighet for seks rette ca. 1:12,3 mill., for totalpotten er ca. 1:98 mill.)