Slik spiller du perfekt Blackjack!

Slik spiller du perfekt Blackjack!

JUKSELAPP: Trekke, stå eller doble?

Slik spiller du perfekt Blackjack!

Kortspillet Blackjack krever at du har litt flaks, men visste du at om du spiller perfekt, kan du i lengden oppnå 99,5% tilbakebetaling? Sjekk ut jukselappen!

Blackjack er en av de virkelige kasinoklassikerne. Spillet som har røtter helt tilbake til 1800-tallet, krever en del ferdigheter - og litt flaks. Men hvordan kan DU bli en Blackjack-mester?

Spill her!

Lær triksene - spill perfekt!

I kortspillet dreier det seg om å få en høyere poengsum på kortene dine enn dealeren, uten å overgå 21. Det ultimate er å få 21 - eller Blackjack på de første kortene. Underveis i spillet får du flere valgmuligheter, som at du kan splitte hånden din, eller doble innsatsen.

Det finnes noen kjente triks for å oppnå et perfekt spill Blackjack. Vi snakker ikke om telling av kort, men en jukselapp du kan bruke for å teoretisk spille et spill som gir 99,5 prosent tilbakebetaling.

Se i tabellen. Er summen av dine kort f.eks 10, og bankens er 2 bør du doble. 

Jukselappen

Denne strategien kalles "Perfect Strategy" og er utviklet over flere år med forskning og datasimulering. Den gir spilleren den optimale måten å spille på ut fra de beste matematiske valgene.

Blackjack er likevel et spill med en faktor av flaks. Så man har aldri en garanti for å vinne.

Lykke til!

Spill Blackjack her!