Tenk om vi ringer med beskjeden: Nå er ca. 469 mill. på vei

Tenk om vi ringer med beskjeden: Nå er ca. 469 mill. på vei

WOW! Får du Telefonen fra Hamar fredag kveld, er det mest sannsynlig en millionpremie på vei.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Tenk om vi ringer med beskjeden: Nå er ca. 469 mill. på vei

Den største premien utbetalt til en norsk spiller noen sinne er på 485 mill. Fredagens pott er ikke langt unna. Tenk å få en slik telefon; går det an å ta det innover seg?

Det var fredag 26. juni 2020 at en norsk mann prikket inn samtlige 5+2 Eurojackpot-tall, og dermed satte ny utbetalingsrekord i Norge. 

485 100 285 kroner var den nærmest ubegripelige summen. En sum som også var vanskelig for vinneren selv å ta innover seg. Noe overtalelse måtte til, men det sank til slutt inn hos mannen. 

- Jeg er glad og nummen, sa mannen etter å ha fått summet seg litt.

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

Kjøpe fotballspiller?

Eurojackpot innehar besitter alle «pallplassene» på lista over premieutbetalinger for Norsk Tipping. I tillegg til topplasseringen på 481,1 millioner kroner, finner vi disse:

2. plass: Mannlig vinner av 443,9 millioner kroner, 20. september 2019. «Wow», «absurd», «surrealistisk» og «sprøtt» var noen av ordene vinneren tok i bruk for å beskrive hvordan det føltes.

3. plass: Mannlig vinner av 441,3 millioner kroner, 18. august 2017. - Kanskje jeg skal kjøpe meg en fotballspiller, sa en humrende vinner etter å ha fått Telefonen fra Hamar. 

LES OGSÅ: Eurojackpot i endring: Dette bør man få med segNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Milliontunge 2. premier

Fredag 21. januar er det altså rundt 469 millioner kroner i 1. premiepotten. Skulle en nordmann ta hele denne alene, ender premien opp på 2. plass på topp tre-lista for utbetalinger her til lands. 

Det er for øvrig verdt å minne om at man neppe blir skuffet over å vinne 2. premie i Eurojackpot. De siste ukene har det skjedd flere ganger at norske spillere har blitt mangemillionærer etter å ha prikket inn 5+1 rette:

  • 7. januar fikk en mann fra Moss for alvor opp pulsen, da han vant 6,3 millioner kroner . - I dag leverte jeg fordi samboeren gjorde det. Det er samme kupong jeg har levert en stund, sa mossingen - som skulle bruke mye av pengene til hus. 

  • 1. januar markerte tidenes start på året for en senjaværing i 30-åra, da 8,9 millioner kroner ble overført til kontoen hans. - Det blir en heftig start på det nye året, i hvert fall. Jeg er helt skjelven nå, sa nordlendingen da han fikk Telefonen fra Hamar på årets første dag.

  • 17. desember var det en bergenser som fikk lettere pustebesvær etter å ha blitt oppringt av Norsk Tipping. 13,5 millioner kroner ble premiesummen for 5+1 rette. - For en utrolig overraskelse. Nå skal jeg puste litt og få i meg noe vann før jeg ringer barna, sa mannen humrende.

  • 3. desember ringte vi til Sjøvegan - der en svært overrasket kar kunne konstatere at 5+1 rette resulterte i 9,3 millioner kroner i premiepenger. - Det går ikke an! Jeg har spilt de samme to rekkene helt siden starten. Dette er ikke til å tro, utbrøt nordlendingen - som vekslet mellom latter og gråt i løpet av samtalen. 

 
 
Lykke til.
            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120