Én Supertrekning-millionærer tar ikke telefonen

Én Supertrekning-millionærer tar ikke telefonen

UBESVARTE ANROP: To Lotto-spillere har ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000.

Foto: Ola Thorset

Én Supertrekning-millionærer tar ikke telefonen

VI fikk 34 ekstra millionvinnere i Supertrekning lørdag kveld. To av dem vet neppe at bankkontoen er i ferd med å få et solid påfyll.

Lørdag 17. september 2022 var datoen da 34 nordmenn fikk tittelen «Lotto-millionær», etter å ha blitt trukket ut i Supertrekning. 

32 av vinnerne, som sikret seg 1 million kroner hver, snakket vi med lørdag kveld. Det ble herlige samtaler med glade – og til dels sjokkerte – vinnere. 

Her kan du lese om hvordan vinnerne opplevde å få Telefonen fra Hamar

Hos to av vinnerne møtte vi imidlertid «stengt dør». Begge har ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000. Søndag fikk vi tak i den ene, en mann fra Viken. Nå mangler vi kun én og det er:

  • Kvinne fra Nordland

Saken oppdateres!

Neste Lotto-trekning er lørdag 24. september - levér allerede nå

            

 Vinnersjanse Supertrekning

Supertrekning i Lotto gjennomføres fire ganger i året. Dette er et tilleggsspill du automatisk er med på når du leverer dine ordinære Lotto-rekker. Her trekkes det ut flere tilfeldige vinnere av 1 million kroner. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke spilt omgjøres til en deltagelse (lodd) i trekningen.

Vinnersjanse i Supertrekning er ca. 1:5,5 millioner per deltagende rekke. Forklaring: Hver uke overføres 7,35 prosent av premiepotten i Lotto til neste Supertrekning-pott, eller på mikronivå: 18,375 øre per rekke. Hvis potten eksempelvis er på 35 millioner kroner, betyr det at cirka 190 millioner rekker er innlevert, har bidratt til potten og er med i trekningen. 190 millioner delt på 35, gir ca. 1:5,5 mill. per rekke i vinnersjanse. Med andre ord vil vinnersjansen være fast, mens antall millionvinnere vil variere ut fra antall innleverte rekker. Jo flere innleverte rekker mellom hver Supertrekning, jo flere millionvinnere trekkes ut.  

Antall vinnere i Supertrekning i 2021 (1 million kroner hver) var 154. I tillegg vant 1 andelsbank (1 andelsbank består av 10 personer hver - som hver seg vinner 100 000 kroner).

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her