Pause fra husvasken - skrapte frem 250.000!

Pause fra husvasken - skrapte frem 250.000!

VASKE-JUBEL: Det kan lønne seg å ta helgevasken ekstra grundig! Det kan den heldige Flax-vinneren fra Stavanger skrive under på.

Illustrasjon: Norsk Tipping

Pause fra husvasken - skrapte frem 250.000!

En heldig mann(33) fra Stavanger tok seg en liten pause i vårrengjøringen og skrapte seg til premie i Flax for Livet!

17. mars skulle huset til Stavanger-mannen vaskes. Pause i vaskingen måtte til, og mannen satte seg ned for en pust i bakken. Da tok han opp mobilen og skrapte Flax for Livet for første gang!

-Det er ikke så ofte jeg spiller, men nå var det lenge siden så jeg fikk plutselig det for meg at jeg skulle skrape et Flax-lodd! 

Spill Flax du også!

Aldri før hadde vinneren prøvd Flax-loddet Flax for Livet, men han syntes det hørtes fantastisk ut å kunne vinne en liten sum hver måned i 20 år så han ble fristet til å velge dette Flax-loddet på mobilen.

-Ja det er jo veldig spesielt, jeg klikket på linken som gjør at du kan skrape alle feltene på en gang! Da så jeg at jeg hadde vunnet 250 kroner og var fornøyd med det, ler den glade vinneren!

Men det var ikke bare 250 kroner rogalendingen hadde vunnet, han måtte dobbelsjekke loddet flere ganger før han kunne slippe jubelen løs. Det stod nemlig tre nuller til bak 250!

-Dette er veldig kult! Snakk om å ha Flax, sier den lykkelige Flax-spilleren.

Vi gratulerer!

Skrap Flax-lodd på mobil og web her!

(Vinnersannsynlighet toppremie Flax For Livet 1: 1.000.000, andrepremie 1:500.000)