Vikinglotto: Ca 83. millioner i førstepremiepotten

Vikinglotto: Ca 83. millioner i førstepremiepotten

SOMMERENS FØRSTE?: Skulle du bli alene om å klare 6 + 1 riktige på onsdag, blir du sommerens første storvinner i Vikinglotto. Det vanker også rundt 83 millioner kroner i premie.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Vikinglotto: Ca 83. millioner i førstepremiepotten

Heller ikke i sommerens fjerde Vikinglotto-trekning klarte noen å gjette full rekke, og førstepremiepotten er dermed oppe i ca. 83 millioner kroner til onsdagens trekning.

Årets sommer har til nå ikke bydd på de virkelig store Vikinglotto-premiene for norske spillere. Faktisk har det ikke så langt i juni vært noen spillere i verken inn- eller utlandet som har klart å kapre en førstepremie. Potten har derfor fått legge jevnt på seg og er nå oppe i ca. 83 millioner kroner. Andrepremiepotten ligger på ca. 5 millioner kroner.

Nordmann er den ferskeste førstepremievinneren i Vikinglotto

En mann fra Trøndelag og en kvinne fra Viken er per nå de ferskeste Vikinglotto-millionærene. Trønderen var alene om å gjette hele den riktige tallrekken onsdag 25. mai og ble derfor alenevinner av førstepremiepotten på hele 56 442 670 kroner.

– Dette er vakkert, men spørs om søvnen uteblir i natt, sa mannen da Norsk Tipping ringte han etter trekningen for en måned siden.

Dagen etter trekningen kunne trønderen fortelle at pulsen hadde roet seg noe, men at opplevelsen fortsatt opplevdes som uvirkelig.

Også norsk andrepremie har vi så langt hatt kun én gang hittil i sommer: Det skjedde onsdag 1. juni da en kvinne fra Hol i Viken hadde 6 rette og sikret seg hele 2. premien alene

LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Du kan opprette abonnement på Vikinglotto

Visste du at du kan abonnere på Vikinglotto? Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Vikinglotto

Ca. 83 millioner i førstepremiepotten

Som nevnt vil det ligge ca. 83 millioner kroner i førstepremiepotten til den eller de som gjetter seg frem til riktig tallkombinasjon 29. juni. Andrepremien vil ligge på ca. 5 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen  blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021 (Norge): 6 060 919
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 6
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 35
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 310 096 130