Vil DU være med på Camp Grasrot?

Vil DU være med på Camp Grasrot?

Thomas og Harald gjentar vårens suksess. Til høsten er de tilbake med en ny runde med Camp Senkveld og Camp Grasrot, og du kan få bli med på moroa! NB! PÅMELDINGSFRISTEN ER UTE.

Camp Grasrot er en konkurranse, som kommer i tillegg til Camp Senkvelds opprinnelige program. Programlederne for Senkveld, Thomas Numme og Harald J. Rønneberg er lagledere for hvert sitt lag med fem deltakere.

MELD DEG PÅ HER!

Lagene skal konkurrere mot hverandre i typiske Camp Senkveld-øvelser; konkurranser med kulturelle, fysiske og humoristiske elementer. Camp Grasrot består av 6 episoder, og er planlagt å vises i sosiale medier høsten 2017.

Premien til det beste laget er på 100.000 kroner!

Denne fordeles slik at hver deltaker på vinnerlaget gir 20.000 kroner til sin grasrotmottaker. Konkurransene, omgivelsene og alt annet vil være tilnærmet likt som i Camp Senkveld, men sendingene vil kun gå i sosiale medier og ikke på tv. 

Se alle episodene fra sesong 1 her!

Detaljerte konkurranseregler finner du nedenfor. Send din søknad allerede i dag - fristen er søndag 2. juli!

Se video med Thomas og Harald HER 

KONKURRANSEREGLER – deltakelse i Camp Grasrot

 • Camp Grasrot er en konkurranse/markedsføringskampanje i regi av TV 2 og PLAN-B, hvor Norsk Tipping er samarbeidspartner. Konkurransen kommer i tillegg til Camp Senkvelds opprinnelige program. Den blir ledet av programlederne for Senkveld, Thomas Numme og Harald J. Rønneberg. De er lagledere for hvert sitt lag med fem deltakere. Lagene skal konkurrere mot hverandre i typiske Camp Senkveld-øvelser. Camp Grasrot består av 6 episoder, og er planlagt å vises i sosiale medier høsten
 • I forkant av konkurransen kan man søke om å få delta på et av lagene. Deltakerne velges ut av en jury fra TV 2, PLAN-B og Norsk Tipping. Ved deltakelse i konkurransen, aksepteres disse konkurransereglene.
 • Hver enkelt som søker om å delta må være registrert kunde i Norsk Tipping. Dersom søkeren ikke er kunde i dag, kan registrering gjøres her: www.norsk-tipping.no/kom-i-gang.
 • Deltakeren må være registrert som grasrotgiver innen søknaden sendes inn. Dersom søkeren ikke er grasrotgiver, kan registrering gjøres på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen.
 • Premien i Camp Grasrot skal gå til vinnerlagets utvalgte grasrotmottakere, og er på tilsammen 100.000 kroner. Premien fordeles likt på lagets fem deltakere, og hver enkelt vinner gir 20.000 kroner til sin utvalgte grasrotmottaker.
 • De valgte grasrotmottakerne må være registrert og godkjent som grasrotmottaker i Frivillighetsregisteret før 18. juni 2017, og for øvrig oppfylle krav i grasrotforskriften.
 • Potensielle deltakere søker om å delta her. Søknaden skal inneholde navn, alder, kjønn, adresse, mobilnummer, e-postadresse, navn på grasrotmottaker, bilde, samt en begrunnelse for hvorfor nettopp denne personen ønsker å delta.
 • Frist for påmelding er søndag 2. juli 2017, og de utvalgte deltakerne vil bli kontaktet innen 10. juli.
 • Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år. Vinneren må legitimere seg ved forespørsel.
 • Opptaksdagene for konkurransen er mandag 14. til onsdag 16. august 2017, og vil foregå på en egnet destinasjon på Sørlandet. Deltakerne må være tilgjengelige for opptak under hele perioden, og forvente at de innkvarteres sammen med resten av laget.
 • TV 2 og PLAN-B dekker kost og losji i opptaksperioden, og billigste reisemåte til og fra opptakssted.
 • Øvrige kostnader som deltakere eventuelt pådrar seg i forbindelse med konkurransen, er deltakernes eget ansvar. Norsk Tipping er ikke ansvarlig for hendelser, skader eller lignende knyttet til konkurransen.
 • Deltakerne samtykker i at Norsk Tipping kan offentliggjøre navn, samt vederlagsfritt bruke bilde, lyd- og filmopptak fra konkurransen, vinnersituasjonen og eventuelle andre situasjoner knyttet til Camp Grasrot i markedsføring før, under og etter konkurransen.
 • Norsk Tipping er ikke ansvarlig for feil på Internett, nettsider, telefon, SMS, e-post eller brev, som ligger utenfor Norsk Tippings rimelige kontroll.
 • Ansatte i Norsk Tipping og deres nære familie kan ikke delta i denne konkurransen. Det samme gjelder ansatte og nær familie av leverandører og samarbeidspartnere i konkurransen.
 • Norsk Tipping forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere dersom de bryter konkurransereglene, opptrer utilbørlig, skaffer seg urettmessige fordeler, eller på andre måter forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten (som hærverk, forsøpling, fysisk hindre andre deltakere, o.s.v.).
 • Når deltakerne er valgt ut, vil en egen deltakerkontrakt, som inneholder alle nødvendige detaljer, signeres av TV2/Plan-B og den enkelte deltaker.
 • Norsk Tipping tar forbehold om endringer i konkurransereglene dersom omstendighetene krever det. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på www.norsk-tipping.no.