Vinn årets bil med BilFlax

Vinn årets bil med BilFlax

RÅSKINN: Har du flaks kan du vinne denne spreke Volvoen i BilFlax.

foto: Sverre Houmb

Vinn årets bil med BilFlax

Volvo XC60 AWD R-design T8 ladbar hybrid ble kåret til årets bil, og den kan du vinne i BilFlax.

Skrap deg frem til en splitter ny toppspekket Volvo XC60 T8. Her er bilkjøring re-definert som enklere og morsommere.  

Volvo XC60 T8 AWD R-design er en ladbar hybrid med firehjulstrekk og Volvos R-design pakke. Både en headturner og en trendsetter blant moderne kraftige familiebiler. Her har du det beste av skandi-design, sikkerhet, eleganse, komfort, luksus og kraft

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en  produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler.  XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er per 05.08.2018 igjen fem biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.