Hanne

Hanne er chatverten som er reiselysten, rastløs, elsker skrekkfilmer og å teste nye ting. Hun trener yoga og pilates, men er også å finne på en og annen zumbatime.

Hanne er chatverten som er reiselysten, rastløs, elsker skrekkfilmer og å teste nye ting. Hun trener yoga og pilates, men er også å finne på en og annen zumbatime. Hanne er av typen som kjører til treningssenteret for å løpe på tredemølle, og når hun får dilla på en sang går den på repeat til hun blir lei og aldri vil høre den igjen.

Når Hanne skal slappe av er det TV-serier som er favorittunderholdningen. The Tudors, American Horror Story og Game of Thrones er noen av favorittseriene. Hun er også veldig glad i film, og da gjerne litt skumle saker.

- Søsteren min sørget for at jeg debuterte med skrekkfilmer da jeg var fem år gammel. Det var et modig pedagogisk grep, men jeg koser meg faktisk med grøss og gru den dag i dag, sier hun og ler.

Hanne er også en tilhenger av periodedrama. Hun kan lese alt av Jane Austen og Philippa Gregory om og om igjen, og har sett filmene flere ganger enn hun kan telle. Hun er ivrig spiller av både Candy Crush og Hay Day, men er veldig klar på at ingenting slår den gode gamle Nintendo NES og Super Mario Bros.


Chatverter