Knut Arne

Har du sansen for retro-spill, dart og å sløve i skyggen, da er Knut Arne din favoritt-chatvert.

Knut Arne er 32 år, samboer og pappa til en liten gutt og en Alaska Husky.

- Jeg har vært med i Bingoria som chatvert siden chatten åpnet, og det er artig å være chatvert. Fra starten var jeg jo eneste pølsa i gryta men nå har vi fått med både Thomas og Lars også, og det er bra. Det jeg liker best er å kjøre konkurranser i chatten. Jeg forsøker å kjøre varierte konkurranser, men alle har sine favoritt-temaer der inne, så det er vanskelig å tilfredsstille alle, men jeg forsøker. Det er moro å kunne jobbe med mennesker og litt varierte oppgaver, sier han. 

Når Knut Arne ikke er på jobb, har han en stor forkjærlighet for retrospill.  Altså ikke Yatzy og Kina-sjakk, men elektroniske retrospill: Nintendo, SuperNintendo og den slags.

Har du stor samling spill?

- Når det kommer til spill, har jeg en fin moderat samling jeg morer meg med på et hobbyrom med både spillkonsoller og lydstudio. Nå har jeg fått eget rom til å pusle i, slik at samboeren min skal få fred i stua. 

- Tidligere hadde jeg uisolert gutterom på loftet, så der ble det uteklær om vinteren. Men heldigvis, i det nye huset vårt er det mye bedre, med skikkelig plass og plussgrader på alle rom, sier han.

Du har vært kjent for å ha mange slags interesser?

- Ja, jeg har sansen for nerdete saker. Men det siste er vel at jeg også nå har blitt semi-pro dartspiller i masterklassen, så jeg stiller i regionale mesterskap men også NM, og håper etter hvert delta i EM og VM. Jeg er også med i et lokalt lag. Vi spiller da elektronisk dart med elektronisk registrering av poeng. Ikke stål-dart som har vanlige piler med spisser.

Hva er det morsomste som skjer på jobben?

- Det mest givende på jobben er når det kommer nye produkter så man virkelig merker at bedriften har mange nyvinninger og produkter. Man får kjapt tilbakemeldinger og det er morsomt å prøve litt sjøl og, for det må man, skal man holde seg skikkelig oppdatert og yte god service i ett levende miljø.

Når koser du deg mest?

- Sommeren er bra, da leker jeg strandet hval . Jeg elsker å ta en dukkert i varmen. Jeg var en vinterelsker i mange år, men har blitt en sommermann. Favorittferiestedet mitt er Karpathos i Hellas.  Det er ikke en party-øy, men alt går alt i sakte film. Da er det godt å leve.


Chatverter