Lars

Lars er 33 år og familiemann med to små barn. Han liker godt å snakke med spillerne.

- Jeg liker å snakke med mennesker om løst og fast.  Å både underholde litt og skape en god stemning er morsomt. Jeg gleder meg alltid når jeg skal ha bingochatten og chatte om løst og fast.

Hva er dine favoritt-tema?

- Det kan jo fort bli litt musikk og fotball med meg, og alt dagsaktuelt, nyheter og selvfølgelig ølbrygging. Jeg lager selv en farlig god IPA (øltype) og et veldig godt hveteøl, sier han.

Har du noen hobbyer?

- På fritida driver jeg med musikk og ølbrygging, og jeg følger A-league i Australia og laget Central Coast Mariners. Serien har bare ti lag så det er oversiktlig. Da jeg hadde pappaperm, var det veldig greit - for kampene går tidlig på morgenen. A-league er ærlige saker med harde taklinger. Når det kommer til engelsk fotball er det Bolton som gjelder, så jeg blir jevnlig mobbet for Boltons varierende innsats i chatten, sier han og ler.

Ryktet skal ha det til at du liker musikk veldig godt?

- Ja, jeg liker særlig norsk rock. Raga Rockers og alt av Jokke i tillegg til litt mere internasjonale artister som The Cure, The Smiths, David Bowie, The Pixies og The Ramones. Nå for tida pusser jeg opp hjemme, så da hører jeg en del på Ramones. Det er energisk og passer bra, sier han.


Chatverter