Nyheter
EURO_0914_734x350_Gullhattbilde

Ti kolleger delte 470 millioner

Da megapotten i Eurojackpot passerte 50 millioner euro, bestemte 10 arbeidskolleger i den lille finske byen Toijala seg for å spille sammen. Det ble fullklaff og litt over 47 millioner kroner i premie på hver!
55 millioner i SuperLotto påskeaften

Rekordpott og ny trekningstype

Påskeaften er det klart for den første SuperLotto-trekningen etter endringen av trekningsmetoden. Og for en premiere det blir - med 55 millioner kroner i SuperLotto-potten. Aldri har det vært mulig å vinne mer i Lotto.
Bingoria_paske_734x350

Påsken? Den blir helt Bingo!

Er du klar for chatting, moro, spill og spenning? Da er Bingoria stedet for deg, hele påsken igjennom. Vi har tre bingorom åpne, og to av disse har chatrom med enten pengepremier eller påskegodteri i premie. Namnam! Velkommen til Bingoria-påske.
Ingeborg Myhre ser frem til rekordpotten

Ingeborg gleder seg vilt til rekordpotten!

Påskeaften er det SuperLotto, og programleder Ingeborg Myhre gleder seg til å dele ut tidenes største Lotto-pott. 
java_734x350

Oppdater Java fra og med tirsdag

Java ruller ut en oppdatering tirsdag 15.04. Vi anbefaler da alle våre kunder å oppdatere Java så snart ny versjon blir tilgjengelig.
Joker_Skjerm_734x350_1

Jubel etter nettbank-overraskelse

Har du noen gang hatt en drøm når du logger deg på nettbanken din? En drøm om at det plutselig står 2.800.000 kroner ekstra på saldoen som du ikke vet hva er? En overrasket vinner opplevde akkurat det forrige uke.
5
Hjelp
Chat