Eurojackpotmillionær: - Nå må jeg klype meg i armen!

Eurojackpotmillionær:  - Nå må jeg klype meg i armen!

VINNER: Den heldige 57-åringen fra Møre og Romsdal vil bygge gjeterbu på fjellet for premien.

ill: Norsk Tipping

Eurojackpotmillionær: - Nå må jeg klype meg i armen!

En 57-åring fra Møre og Romsdal utnevnte fredag kveld sporenstreks kona til reisekonsulent og familien til byggekomitè for oppsetting av gjeterbu på fjellet. Han var den heldige vinneren av en million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner i Eurojackpot.

 Ja, god kveld, dette er fra Norsk Tipping. Er du millionær fra før? Hvis ikke, hvordan føles det nå å ha blitt Eurojackpot-millionær, og i tillegg ha vunnet et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner til fri bruk?

Dette ville vi vite fredag kveld da vi ringte vinneren av den nasjonale Eurojackpotpremien og et reisegavekort på 100 000 kroner.
- Oi! Såpass! Det svarte den blide vinneren fra Møre og Romsdal.

- En million! Ja det klinger jo virkelig bra. Det er mange plasser jeg kan tenke meg å reise  Vi hadde tenkt å ta sommerferien på sparket, og nå kan vi reise hvor vi vil. Kona er litt mer bereist enn meg så da får hun være reisekonsulent. Konsulent er jo fint, å ha, sier 57-åringen og ler godt.

Mannen, som var på vei til et møte, ble litt sjokkert.
- Jeg må nesten klype meg i armen her. Nå er det jo bare å vente i spenning. Vi har lenge tenkt å sette opp ei gjeterbu på fjellet. Det har vært et ønske fra hele familien, så da må vi nok ha et familiemøte om det også, sier han fornøyd.

Vi gratulerer!

Spill Eurojackpot, du også!

Ca. 223  millioner i potten

Det var ingen som hadde fem rette hovedtall og to rette stjernetall fredag 28. april. Dermed stiger Eurojackpot-potten til fredag 5. mai. Da vil den være på ca. 223 millioner kroner. 

I tillegg vil det være ca. 31 millioner kroner i den norske andrepremiepotten.

Trukne tall 28. april

Hovedtall: 3 - 38 - 45 - 39 - 41

Stjernetall: 5 - 3

Spill Eurojackpot her!

PS: Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får 5 prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)